Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το δωμάτιο της κόρης τους είναι παραμυθένιο - Ολόλευκο και ροζ

Θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το δωμάτιο της κόρης τους είναι παραμυθένιο - Ολόλευκο και ροζ

Ολόλευκο και ροζ είναι στη διακόσμηση το δωμάτιο του σπιτιού της κόρης της Δούκισσας Νομικού και του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Είναι λες και έχει βγει από παραμύθι, καθώς είναι πριγκιπικό.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο λατρεύει τα δυο παιδιά της, καρπούς του έρωτα της με τον επιχειρηματία σύζυγό της και τα τελευταία χρόνια απέχει από το χώρο της τηλεόρασης για να αφιερωθεί στο μεγάλωμα τους.

Ωστόσο, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις την περασμένη Παρασκευή στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά, όπου μίλησε για την οικογένεια της.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό μέσα από το σπίτι της δείχνοντας μας πως πέρασε την Κυριακή της. «Ετοιμάζομαι να βγάλω τα χειμωνιάτικα (τουλάχιστον των παιδιών) και σκέφτηκα να σας πω μια καλησπέρα; Πως περνάτε εσείς την Κυριακή σας;», έγραψε στη λεζάντα της.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ανάρτηση της είδαμε σε μια σπάνια φωτογραφία το δωμάτιο της κορούλας της. Όπως λοιπόν παρατηρήσαμε, οι αποχρώσεις στο δωμάτιο είναι κυρίως του λευκού και του ροζ , ενώ είναι λες και έχει βγει από παραμύθι.

Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το υπέροχο σπίτι της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, στο οποίο φαίνεται μία γωνιά από το παιδικό δωμάτιο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι όπως και όλοι μας λόγω των έκτακτων μέτρων και των συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού που βρίσκεται σε έξαρση.

Από τη μεριά της η Δούκισσα Νομικού επιλέγει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με τα δύο παιδιά της, τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία, την οποία μάλιστα έχουμε δει αρκετές φορές σε αναρτήσεις της.

Αυτό είναι το νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ως ενεργός χρήστης των social media, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα στιγμιότυπο μέσα από το παιδικό δωμάτιο.

Δούκισσα Νομικού σπίτι