The Bachelor - Χριστίνα: Αποκαλύπτει για την νικήτρια - "Φαίνεται ποια..."

Τα είπε όλα!

Καλεσμένη στο Καλύτερα δεν γίνεται ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου η Χριστίνα, πρώην παίκτρια του The Bachelor η οποία έκανε δηλώσεις για την νικήτρια του παιχνίδιου.

«Θέλω να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη μία η οποία θα το αξίζει. Αλλά να αξίζει αυτός να την έχει δίπλα του και αυτή που θα κερδίσει ελπίζω να έχει το μυαλό να μην χαθεί και να μην μπερδευτεί στη σχέση. Κάνει πολύ μπαμ ποια θα κερδίσει…

Expand player

Τα κορίτσια με τα οποία ο Παναγιώτης έχει έρθει πολύ κοντά, φαίνονται από τον τρόπο που τους μιλάει. Σε εμένα δεν ερχόταν ο Παναγιώτης να μιλήσει με αυτό το νάζι.», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα. Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor.

The Bachelor: Πανικός στο ριάλιτι με τα μέτρα υγιεινής - Παίκτριες κόλλησαν...

Πανικός έχει ξεσπάσει στο Τhe Bachelor και τον Alpha με τις κατηγορίες πως οι παίκτριες κόλλησαν έρπη λόγω της υπερβολικής οικειότητας που έχουν οι παίκτριες με τον Παναγιώτη.

Εν μέσω μιας πανδημίας, οι εικόνες που βλέπουμε στο παιχνίδι θεωρούνται απαράδεκτες καθώς ο Παναγιώτης φιλάει στο στόμα πάνω απο 2 κοπέλες σε κάθε επεισόδιο.

Η Μαρίνα και η Χριστίνα παραδέχτηκαν πως κόλλησαν έρπη με την Χριστίνα να λέει χαρακτηριστικά:

"«Ήμουν άρρωστη, η φωνή μου δεν έφτιαξε μέσα. Από την πρώτη μέρα είχε κλείσει ο λαιμός μου, είχα ανεβάσει πυρετό. Καλά, έζησα μέσα στο σπίτι ότι θα ζήσω σε δέκα χρόνια. Έρπη, αρρώστιες, όλα τα έπαθα"

The Bachelor: Πάγωσε ο Βασιλακος - Δεν δέχτηκε το τριαντάφυλλο και έφυγε μόνης της!

Μια απρόσμενη αποχώρηση είχε σήμερα το Bachelor στην τελετή των ρόδων που άφησε άφωνο τον Βασιλάκο. Μια παίκτρια δεν δέχτηκε το τριαντάφυλλο του και έφυγε οικειοθελώς.

Ο λόγος για την Μαρίνα η οποία είχε έρθει πολύ κοντά στον Παναγιώτη Βασιλάκο και την θεωρούσαν όλες φαβορί. όταν ήρθε η ώρα να πάρει το τριαντάφυλλο της, δεν το δέχτηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο λόγος ήταν πως δεν άντεχε την πίεση του παιχνιδιού και δήλωσε πως είναι ερωτευμένη με τον Παναγιώτη αλλά δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Ο Παναγιώτης προσπάθησε να την ηρεμίσει αλλά ήταν μάταιο και η απόφαση της ήταν οριστική.

Οι υπόλοιπες παίκτριες δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα συνέβησαν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Στέλλα - "Γιατί μου φέρονται έτσι ρε.."

The Bachelor: Πάγωσε ο Βασιλακος - Δεν δέχτηκε το τριαντάφυλλο και έφυγε μόνης της!