Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Στέλλα - "Γιατί μου φέρονται έτσι ρε.."

Τι είπε;

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Στέλλα -
News 06.11.2020 23:36
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Τον γυναικείο ανταγωνισμό φαίνεται πως δεν άντεξε στο Bachelor η καινούργια παίκτρια Στέλλα. Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο επεισόδιο της Πέμπτης έκανε την είσοδο της η 23χρονη διαιτολόγος ενώ μια μέρα αργότερα, στο επόμενο επεισόδιο, δέχθηκε τα σκληρά πυρά των αντιπάλων της.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη γιατί έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω και ειδικά πριν από την ψηφοφορία που είναι σημαντικό» σημείωσε χαρακτηριστικά η νέα παίκτρια του Bachelor, η Στέλλα. «Νιώθω πίεση… Ακόμα και αν διεκδικούμε έναν άντρα θα μπορούσαν να είναι πιο φιλικές! Σίγουρα ήθελαν να με στοχεύσουν, γιατί μπορεί να μην πιστεύουν ότι είμαι δυνατή.

Εντάξει. Δεν το ξέρουν αυτό έτσι κι αλλιώς, απλά το υπέθεσαν με βάση ότι είμαι πιο χαμηλών τόνων και έτσι έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα… Γιατί μου φέρονται έτσι ρε γαμώτο». Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor.

The Bachelor: Έξαλλη η Αντζελίνα με την Στέλλα - Σάστισαν όλες

Δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στη βίλα του Bachelor η καινούργια παίκτρια Στέλλα και η Αντζελίνα ξεκίνησε τα πυρά εναντίον της.

Οι δυο κοπέλες είχαν μεγάλη κόντρα η οποία ξεκίνησε από την Αντζελίνα καθώς όπως φάνηκε δεν της άρεσε που η νέα παίκτρια μπήκε στο παιχνίδι με φόρα να κατακτήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Οι μπηχτές δεν σταμάτησαν στιγμή, μέχρι που οι υπόλοιπες παίκτριες σάστισαν με την στάση της Αντζελίνας που τον τελευταίο καιρό έχει βγάλει έναν άλλο εαυτό.

The Bachelor: "Χυλόπιτα" για τον Βασιλάκο - Παίκτρια αρνείται να πάρει το τριαντάφυλλο.

Χυλόπιτα" πρόκειται να φάει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, καθώς μια παίκτρια στην τελετή των ρόδων θα αρνηθεί να πάρει το τριαντάφυλλο που θα της προσφέρει.

Αρχικά η Νικόλ, θα εκφράσει στο cocktail party τις αμφιβολίες της στον Παναγιώτη και δεν θα μπορέσει για μία ακόμη φορά να κρύψει τη ζήλεια της, καθώς νιώθει ότι έχουν απομακρυνθεί και ανησυχεί μήπως έχει αλλάξει στη μεταξύ τους σχέση.

Από την άλλη, η «τελετή των Ρόδων» θα είναι σίγουρα επεισοδιακή, καθώς, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μία από τις κοπέλες θα αρνηθεί να πάρει το τριαντάφυλλο, που θα της προσφέρει ο Βασιλάκος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor: Εκτός εαυτού η Αντζελίνα - «Εσύ μωρή...»

The Bachelor - Highlights 5/11: Η άσχημη συμπεριφορα της Αντζελίνας και η νέα παίκτρια «αγγούρι»

Share