Σία Κοσιώνη: Έκανε ασκήσεις στην μέση του πάρκου - Δεν είχε δει τους φωτογράφους

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το δεύτερο lockdown είναι εδώ... Μαζί με τα μέτρα στην κυκλοφορία για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, επανήλθε το sms στο 13033 για τη δικαιολόγηση των εκάστοτε μετακινήσεων, με δημοφιλέστερο όλων τον κωδικό 6 για άσκηση. Αυτό το μήνυμα έστειλε την περασμένη εβδομάδα και η Σία Κοσιώνη, όταν βγήκε για τις ασκήσεις της στο πάρκο, με τον φωτογραφικό φακό του You να τη συναντά στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός είναι ο αγαπημένος της τρόπος άσκησης και τον προτιμά όποτε της το επιτρέπει το πολυάσχολο πρόγραμμά της, αφού, εκτός από εργαζόμενη γυναίκα, είναι και μητέρα. Οπαδός του carpe diem (σ.σ. “άδραξε τη μέρα”), ξεκινά από νωρίς το πρωί με διατάσεις, γρήγορο περπάτημα και τρέξιμο, στη συνέχεια επιστρέφει σπίτι για να φροντίσει τον γιο της Δήμο και να παρακολουθήσει την πρωινή επικαιρότητα, ενώ αμέσως μετά ετοιμάζεται για το κανάλι.

Expand player

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You.

Η δημοσιογράφος και ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ έστειλε μέσω Instagram το δικό της μήνυμα και για τις επόμενες μέρες, γράφοντας συγκεκριμένα: «Στείλε 6 και τρέξε, τρέξε, τρέξε. Άδειασε μυαλό, πάρε αναπνοές, δοκίμασε τα όριά σου. Θα μας χρειαστεί. Δυστυχώς», δείτε εδώ και την φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση! Να σημειωθεί πως παρά το lockdown εκείνη δεν σταματά να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, όπως και στην προηγούμενη καραντίνα, αφού παρουσιάζει καθημερινά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Αν μη τι άλλο, όμως, οι κόποι της ανταμείβονται με σταθερή προτίμηση, εμπιστοσύνη και πρωτιά στις μετρήσεις τηλεθέασης.

Φωτογραφίες από την γυμναστική της Σίας Κοσιώνη στη μέση του πάρκου

Η Σία Κοσιώνη διατηρείται fit παρά το lockdown

Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για τη... σιλουέτα της, αφού της δόθηκε ένας πολύ γλυκός λόγος για να τη χαλάσει: Ο ερχομός του γιου της, Δήμου, με την ίδια να παραδέχεται πως πήρε 17 κιλά στην εγκυμοσύνη της. «Δεν έχω χάσει ακόμα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δεν με αγχώνει όμως. Σιγά-σιγά», δήλωνε χαρακτηριστικά, έκτοτε όμως μεσολάβησε και η καραντίνα, που θα μπορούσε να έχει ακόμη πιο καταστροφικά αποτελέσματα για τη ζυγαριά της. Όχι για εκείνη, βέβαια, καθώς συνεχίζει να αθλείται και παράλληλα προσέχει τη διατροφή της, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Όλα τα φλας της Ουάσιγκτον στην Σία Κοσιώνη - Με συγκλονιστικό ντύσιμο η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ

Πρώτη έξοδος για την Σία Κοσιώνη μετά το Lockdown - Με φόρμα και αθλητικά