Πρώτη έξοδος για την Σία Κοσιώνη μετά το Lockdown - Με φόρμα και αθλητικά

Που πήγε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πρώτη έξοδος για την Σία Κοσιώνη μετά το Lockdown - Με φόρμα και αθλητικά

Οι αμερικάνικες εκλογές τελείωσαν και η Σία Κοσιώνη επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και έκανε την πρώτη της έξοδο μετά το lockdown. Βγήκε για τρέξιμο στον μεγάλο περίπατο της Αθήνας!

Η Σία Κοσιώνη λόγω των έντονων πολιτικών φαινομένων βρέθηκε στην Αμερική ώστε να καλύψει το ρεπορτάζ για τον εκλογές. Στην επιστροφή της βρήκε την χώρα μας σε lockdown όμως αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει τις δραστηριότητες που την χαλαρώνουν.

Έτσι βγήκε για τρέξιμο με αθλητικά ρούχα στέλνοντας φυσικά τον αριθμό 6! Δείτε εδώ ένα look της Σίας Κοσιώνη από την Ουάσιγκτον που τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Έγινε viral στο διαδίκτυο η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη έκανε μία ανάρτηση προκειμένου να σχολιάσει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις με τις αμερικανικές εκλογές. Μέσα σε λίγα μόνα λεπτά, η ανάρτηση αυτή έγινε viral στο διαδίκτυο.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι τις τελευταίες μέρες, με αφορμή και το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Ουάσιγκτον, έχει επιλέξει να ανεβάσει πολλές λεπτομέρειες για το γεγονός που απασχόλησε όσο κανένα άλλο τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έτσι χθες το βράδυ, λίγο μετά την οριστική εκλογή του Τζο Μπάιντεν, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φράση που είπε η αντιπρόεδρός του, Καμάλα Χάρις, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που έγινε viral στο διαδίκτυο

«Μπορεί να είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δε θα είμαι η τελευταία γιατί το κάθε μικρό κοριτσάκι που παρακολουθεί τις εξελίξεις απόψε, ξέρει, πως αυτή είναι η χώρα στην οποία τα πάντα είναι πιθανά».

σία κοσιωνη