«Φωτιά» στα κόκκινα η Σία Κοσιώνη - Το look που τράβηξε τα βλέμματα

Μοναδική εμφάνιση από την παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φωτιά» στα κόκκινα η Σία Κοσιώνη - Το look που τράβηξε τα βλέμματα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα συνολάκι το οποίο είναι «φωτιά» στα κόκκινα. Για ακόμα μία φορά, η δημοσιογράφος κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Σία Κοσιώνη έχει δείξει πως είναι ένας άνθρωπος που προσέχει και με το παραπάνω την εξωτερική της εμφάνιση και προσπαθεί κάθε φορά να κάνει τη διαφορά με το look της.

Τις προηγούμενες μέρες, η δημοσιογράφος βρέθηκε στην Ουάσιγκτον προκειμένου να καλύψει για τον ΣΚΑΪ τις αμερικανικές εκλογές.

Αυτό είναι το κόκκινο look της Σίας Κοσιώνη που τράβηξε τα βλέμματα

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε με ένα total red outfit, το οποίο φόρεσε και στο δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε από τις ΗΠΑ. Δείτε εδώ ακόμα ένα look της που τράβηξε τα βλέμματα στην Ουάσιγκτον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

One more day to remember... #uselection #washington #onair #skainews #skaitvgr #lovemyjob @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη - Έγινε viral σε λίγα λεπτά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, η οποία από τη μία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και από την άλλη, κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορεί η Σία Κοσιώνη να μην είναι πολύ ενεργή χρήστης των social media ωστόσο είναι αλήθεια πως κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να ποζάρει μπροστά από ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο και να αποκαλύψει τη μεγάλη επιθυμία της να το κάνει μία βόλτα. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν και μερικές φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με την κόρη του Κώστα Μπακογιάννη.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

«Αν είχα μαζί μου και ένα μακρύ φουλάρι θα έψαχνα τον ιδιοκτήτη παντού να μου το δανείσει για μερικές ώρες», έγραψε η παρουσιάστρια στην λεζάντα της ανάρτησής της.