My Style Rocks: Πιο σκληρή από ποτέ η Έλενα Χριστοπούλου στην Αρετή - "Πάρ'το αλλιώς!"

Σχολίασε τον χαρακτήρα της

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε, όχι τα ρούχα τη Αρετής Λίς αλλά την γενικότερη υπεροπτική της συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα!

«Πιστεύω ότι εσύ τα έχεις πάρει στο κρανίο γενικώς, πιστεύω ότι έχεις μια περίεργη αδιαφορία, plus “Δεν με νοιάζει”. Και εγώ εκεί έχω κάποιες ενστάσεις.

Expand player

Και σε ατάκες σου και σε συμπεριφορές. Σε έχω δει ντυμένη με fast fashion και σου έχω πει πόσο ωραία είσαι και πόσο ωραία δείχνουν πάνω σου. Θέλω λίγο να το πάρεις αλλιώς, γιατί δεν σου αξίζει και δεν σου αρμόζει να έχεις ένα περίεργο attidude. Το τι θα γίνει θα φανεί στην πορεία.

Μη χάνεις τον χαρακτήρα σου και κάποια κομμάτια, που εγώ έχω εκτιμήσει… Αυτή η αντίδραση δεν σου αρμόζει. Κάνε focus εδώ. Μια χαρά μπορείς να ντυθείς και με 100 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου. Θυμίζουμε πως νωρίτερα, η Χριστίνα τσακώθηκε και με την Άρτεμις.

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ένα επεισόδιο My Style Rocks έφτασε στο τέλος του και το θέμα της ημέρας ήταν να ντυθούν οι παίκτριες με 100 ευρώ! Μια ήταν αυτή που κατάφερε να ξεχωρίσει.

Όλες οι παίκτριες αλλά και οι δύο νέοι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν και να φτιάξουν το καλύτερο look που μπορούσαν με 100 ευρώ. Η Κάτια όμως ήταν αυτή που ξεχώρισε και ήρε τον έξτρα βαθμό.

Μαζί της στην δυάδα ήταν και η Χριστίνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Ανατροπή με τον νικητή της ημέρας

My Style Rocks: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Χριστίνα και Άρτεμις - «Ντρέπομαι για εσένα»