My Style Rocks: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Χριστίνα και Άρτεμις - «Ντρέπομαι για εσένα»

Χαμός στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Χριστίνα και Άρτεμις - «Ντρέπομαι για εσένα»

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, καθώς η Χριστίνα και η Άρτεμις αρπάχτηκαν με αφορμή ένα περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα η Χριστίνα δε δίστασε να της πει πως ντρέπεται για τη στάση της.

Η Χριστίνα ρώτησε ευθέως την Άρτεμις στον αέρα της εκπομπής αν έχει κάτι μαζί της καθώς μετά το Gala της μίλησε πολύ απότομα και δεν κατάλαβα τον λόγο.

Η Χριστίνα ήταν η κοπέλα που σώθηκε από τις συμπαίκτριές της και έτσι η Άρτεμις της εξήγησε πως της μίλησε απότομα καθώς θεώρησε άδικη μία φράση που είπε για την Κάτια και την Μικαέλα, οι οποίες την είχαν βοηθήσει να παραμείνει στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα τις κατηγόρησε πως «κανονίζουν» τους βαθμούς.

Μάλιστα, η Άρτεμις τόνισε πως η Χριστίνα προσπαθεί να δημιουργεί καθημερινά προβλήματα καθώς δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές.

My Style Rocks Άρτεμις Χριστίνα

Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσά τους και μάλιστα συμμετείχαν και οι υπόλοιπες παίκτριες οι οποίες υποστήριξαν την Άρτεμις. Όλες βέβαια εκτός από την Αρετή Λις η οποία έδειξε για ακόμα μία φορά την στήριξή της στη Χριστίνα.

My Style Rocks: Δεν θα πιστέψετε πως ήταν η Ρούλα Δημητριάδου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Λίγες μέρες πριν η νύφη του Γιώργου Τσαλίκη, Ρούλα Δημητριάδου, "εισέβαλλε" στο πλατό του My Style Rocks και έχει αποσπάσει ήδη πολύ θετικά σχόλια για το στυλ της. Έτσι και εμείς ψάξαμε λίγο παραπάνω, και βρήκαμε φωτογραφίες της ίδιας λίγο πριν μπει στο ριάλιτι και είναι αγνώριστη!

Η ίδια δηλώνει make up artist και εξομολογήθηκε στον φακό για το ατύχημα που είχε στο πρόσωπο της όταν ήταν 10 χρονών. Η Ρούλα είπε χαρακτηριστικά: "Αν δεν ήμουν μακιγιέζ, θα ήμουν γιατρός. Είναι ένα από τα όνειρα που δεν έχω κάνει. Ο λόγος που το λέω αυτό, είναι γιατί όταν ήμουν 10 ετών κάηκα ολοσχερώς. Κάηκε όλο μου το πρόσωπο, ήμουν στο νοσοκομείο, δεν έβλεπα. Ήταν κολλημένα τα μάτια μου, το στόμα μου. Η παιδική μου ηλικία ήταν σκληρή". Δείτε εδώ ποια ήταν η νικήτρια της εβδομάδας στο My Style Rocks!

Από τότε που μπήκε στο ριάλιτι έχει συζητηθεί αρκετά και μάλιστα έχουν βγει στην φορά φωτογραφίες της λίγο καιρό πριν που είναι αγνώριστη.

ρούλα δημητριάδου αλλαγή στα μαλλιά

ρούλα δημητριάδου αλλαγή