My Style Rocks: Ανατροπή με τον νικητή της ημέρας

Ποιος πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ανατροπή με τον νικητή της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτών, ανακοίνωσε ποιος είναι ο νικητής της σημερινής ημέρας, ο οποίος παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν τα δύο αγόρια του διαγωνισμού, ο Μηνάς Αηδόνης και ο Σπύρος Νικολαΐδης - δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον νέο παίκτη. Στην τελευταία θέση ήτα η Άρτεμις Καραβουσιάνη, η οποία δεν εντυπωσίασε με το σημερινό της look.

Οι υπόλοιπες παίκτριες ψήφισαν ωστόσο οι δυο τους είχαν ισοψηφία και πήραν από έναν έξτρα βαθμό για το Gala της Κυριακής, με την Κατερίνα Στικούδη να σχολιάζει πως τα αγόρια έχουν μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και έχουν δείξει πως δεν αστειεύονται.

My Style Rocks: «Έχεις εμπάθεια μαζί μου...» - Στα μαχαίρια Κάτια και Αρετή

Καυγάς σημειώθηκε και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Αρετή και την Κάτια, οι οποίες βρίσκονται ξανά στα μαχαίρια. Η δεύτερη μάλιστα σχολίασε τη βαθμολογία που της έβαλε η Αρετή και είπε πως έχει εμπάθεια μαζί της.

Η Αρετή φαίνεται πως δεν έχει καλές σχέσεις με καμία από τις συμπαίκτριές της και δεν φοβάται να το δείξει τόσο με τα σχόλιά της όσο και με την βαθμολογία της, η οποία είναι πάντα χαμηλή.

Αυτή τη φορά, έβαλε 1 στην Κάτια και εκείνη είπε πως δεν περίμενε κάτι καλύτερο αφού η Αρετή έχει εμπάθεια μαζί της. Η Αρετή φυσικά το αρνήθηκε και της είπε ότι της έβαλε χαμηλό βαθμό επειδή το look της δεν έχει κάποια στιλιστική πρόταση και της θυμίζει ένα look που είχε κάνει και πριν από λίγο καιρό.

Η Κάτια από τη μεριά της διαφώνησε και της είπε πως απλά ψάχνει αφορμές για να της βάλει χαμηλό βαθμό, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν και νωρίτερα με τη Μικαέλα, όταν η Αρετή της είπε πως της έκοψε έναν βαθμό επειδή φόρεσε μποτάκια που έχει ξαναβάλει.

Θυμίζουμε πως η Αρετή τσακώθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα με τις συμπαίκτριές της με αποτέλεσμα να φύγει από το πλατό. Δείτε εδώ τι συνέβη.

My Style Rocks Αρετή Λις