Iωάννα Τούνη: Η αποστομωτική απάντηση για την δήλωση «Οι τεμπέληδες χαίρονται με 800 ευρώ»

Τα είπε όλα!

H Ιωάννα Τούνη μίλησε στην εφημερίδα «On time» και αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στο βοήθημα από την κυβέρνηση των 800 ευρώ λόγω κορωνοϊού. Η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε πως «οι τεμπέληδες χαίρονται που τα παίρνουν», ένα σχόλιο που προκάλεσε τεράστια θύελλα αντιδράσεων. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks επισήμανε επίσης ότι ποσό αυτό είναι αστείο για τις επιχειρήσεις. Μετά από τα απανωτά κακόβουλα σχόλια προς την δήλωση της Ιωάννας, η ίδια δεν δίστασε να δώσει μια αποστωμοτική απάντηση προς τους followers της.

Η δήλωση που έκανε συγκεκριμένα η Ιωάννα ήταν η εξής: «Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανά κολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο. Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν» Στο νοσοκομείο η Ιωάννα. Τι συνέβη;

Expand player

Με αφορμή λοιπόν τα παραπάνω λόγια, οι followers δεν έχασαν ευκαιρία να την "δικάσουν" και έσπευσαν να γεμίζουν με χυδαία και αρνητικά σχόλια της τελευταία ανάρτηση της Ιωάννας. Φυσικά η ξανθιά καλλονή δεν το άφησε έτσι και απάντησε προσωπικά σε ένα σχόλιο ενός follower της:

«Το εάν είσαι τεμπέλης η όχι, το ξέρεις καλύτερα και δεν είμαι εγώ εδώ να το κρίνω. Αστείος δεν είσαι σίγουρα πάντως. Τα επιδόματα που δίνονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική οικονομία της χώρας, η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι επιπτώσεις θα φανούν πολύ σύντομα σε όλους & δυστυχώς είμαστε ακόμη στην αρχή. Παράλληλα υπάρχουν κάποιοι φυγόπονοι που χαίρονται με την κατάσταση και ελπίζουν να κρατήσει πολλούς μήνες ακόμη η καραντίνα, καθώς αράζουν στον καναπέ επί πληρωμή & δεν χρειάζεται να δουλέψουν. Σε αυτούς και αναφέρθηκα, αλλά θέλει βασικό iq για να καταλάβεις βασικά πράγματα».

Ιωάννα Τούνη: Έφτασε και ήδη ξεπέρασε τους 600.000 followers - Χαμός με την ανάρτηση της!

Η Ιωάννα Τούνη είναι ομολογουμένως το πρόσωπο του ίνσταγκραμ οι φωτογραφίες τις βάζουν φωτιά και κάθε μέρα μαζεύει όλο και περισσότερους followers τώρα ξεπέρασε τους 600 χιλιάδες και οδεύει για το εκατομμύριο!

Η όμορφη Ιωάννα με μία δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό θέλησε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που την ακολουθούν και τους ρώτησε ποια ήταν η πρώτη φορά που την ακολούθησαν και γιατί.

Στα σχόλια έγινε πανικός και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για την ίδια και ότι το αξίζει να έχει τόσους ακόλουθους μιας και το προφιλ της είναι πολύ ψυχαγωγικό και ευχάριστο.

Η όλο ροζ φωτογραφία που ανέβασε για να ευχαριστήσει όσους την ακολουθούν έκανε πανικό και τα σχόλια έπεφταν βροχή! Δείτε και την φωτογραφία που μέσα σε λίγες μόνο ώρες μάζεψε 100.000 like!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: Το ξαφνικό τηλεφώνημα της στην Ιωάννα Τούνη - "Την πήρα τηλέφωνο παρόλο που..."

Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου: Συνεχίζεται η κόντρα - "Τι δουλειά είχε να δώσει την...."