Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία που άγγιξε τα 100.000 likes και έριξε το instagram!

Εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία που άγγιξε τα 100.000 likes και έριξε το instagram!

Η Ιωάννα Τούνη μας έχει συνηθίσει σε πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram! Μια απο αυτές ήταν αυτή που ανέβασε πριν λίγες ώρες και συγκέντρωσε 100.000 like μέσα σε λίγες ώρες!

Η όμορφη Ιωάννα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και ετοιμάζει τα ρούχα για την εταιρία της την Bubblegun! Αν και πέρασε ξανά δύσκολες στιγμές με τον τσακωμό με την πρώην κολλητή της Βρισηίδα, δεν το βάζει κάτω καθώς είναι δυνατή και το έχει δείξει! Δείτε εδώ τι είπε η ίδια για τον τσακωμό τους!

Έτσι λοιπόν δεν σταματά πουθενά και συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις δραστηριότητες της! Στην φωτογραφία φυσικά και φοράει ρούχο απο την εταιρία της και στα σχόλια έγινε χαμός

Επίσημα σε σχέση ξανά η Ιωάννα Τούνη μετά το χωρισμό της

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Ιωάννα Τούνη στο χθεσινό Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού έκανε γνωστό για πρώτη φορά πως μετά το χωρισμό της, είναι ξανά σε σχέση.

Η ξανθιά καλλονή η οποία χώρισε από τον πρώην σύντροφο της, λόγω του ροζ βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, - όπως έκανε γνωστό με λεπτομέρειες στο Youtube - είναι ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση follower της, αποκάλυψε πως είναι σε σχέση!

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τη σχέση της

«Έχω σχέση. Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δε θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μη μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τούνη ξανά σε σχέση