Έφη Σαρρή: Απαντά στον Τρύφωνα Σαμαρά - «Έκανα το λάθος να του εκμυστηρευτώ...»

Η επική ατάκα για τον παρτενέρ της

Η Έφη Σαρρή θέλησε να απαντήσει σήμερα το πρωί μέσω του Happy Day στα όσα είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς στις δηλώσεις του μετά το J2US για την ηλικία της, εξηγώντας πως ήταν λάθος να του εκμυστηρευτεί πόσο χρονών είναι ακριβώς.

«Κοίτα, η Έφη Σαρρή είναι δύσκολος άνθρωπος. Μην τη βλέπετε έτσι λίγο τρελούλα και του γιατρού, όταν μιλάει κανονικά είναι πολύ καλή. Μετά όταν έρχεται εδώ στο στούντιο ξεμωραίνεται, αλλά τι να κάνουμε... Μακάρι να φτάσουμε όλοι στην ηλικία της και να είμαστε όλοι σαν την Έφη Σαρρή», δήλωσε on camera ο Τρύφωνας Σαμαράς, μετά την προηγούμενη εμφάνισή του στο J2US.

Expand player

Η Έφη Σαρρή δεν άφησε αυτή τη δήλωση να πέσει κάτω και έτσι απάντησε στον παρτενέρ της με τον δικό της τρόπο, ενώ εξήγησε πως σε καμία περίπτωση δεν του κρατάει κακία και πως οι σχέσεις τους είναι άριστες.

«Θα τον κάνω ντα ντα. Ο Τρύφωνας είναι ένα γλυκό και λίγο ανάλαφρο παιδί. Έκανα το λάθος να του εκμυστηρευτώ αυτό το μεγάλο μυστικό της ηλικίας μου και εκείνος με ξεμπρόστιασε, με «έδωσε». Μιας όμως και το είπε τώρα και είπε ότι είμαι και μεγάλη. Μήπως θέλετε να το πω έτσι και δημοσίως να τελειώνει αυτό το θέμα με την ηλικία; Εγώ έχω τα γενέθλιά μου την Τετάρτη και κλείνω τα 77», είπε και συνέχισε:

«Εδώ με έχουν ενοχλήσει άλλα κι άλλα, θα με ενοχλήσει ο Τρύφωνας; Μιλάμε συνέχεια. Χθες με πήρε στις 03:30 το βράδυ, ήταν «αλλού». Ό,τι κάνει το κάνει με τρελό πάθος κι εμένα αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα ακούραστο πλάσμα και εμένα με εντυπωσιάζει γιατί εγώ είμαι τεμπέλα».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Έφη Σαρρή είχε μία έντονη διαφωνία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια Τρύφωνας Σαμαράς - Έφη Σαρρή λίγο πριν το live του J2US

Μετά από 2 εβδομάδες, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το αγαπημένο μουσικό σόου του OPEN, J2US! Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια είναι σίγουρα ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή, οι οποίοι σήμερα δεν δίστασαν να.. πιαστούν στα χέρια!

Ο Τρύφωνας πρόσφατα είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό, εξού και η απουσία του. Ευτυχώς όμως το ξεπέρασε και θα τον απολαύσουμε στο σημερινό live στις 21:00.

Με την Έφη Σαρρή, εξίσου μια εκρηκτική παρουσία, μπορούμε να πούμε ότι έχει μια αμφιλεγόμενη σχέση αγάπης-μίσους.

Σε σημερινό βίντεο που αναρτήθηκε, βλέπουμε την τραγουδίστρια να επιτίθεται στον Τρύφωνα εκδηλώνοντας έτσι την αγάπη της και όχι την εμπάθεια της βέβαια καθώς ο Τρύφωνας δεν σταματά να γελά.

Ανυπομονούμε σήμερα να δούμε την εμφάνιση τους! Ποια ατάκα του Σαμαρά έφερε σε αμηχανία την Χρηστίδου;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

J2US: Έξαλλη η Έφη Σαρρή - "Μην τολμήσει κανείς να με κρίνει"

Το αυστηρό σχόλιο της Έφης Σαρρή για το J2US - «Δε θέλω να με κρίνει κανείς»