Ένταση στον αέρα του Happy Day με την Έφη Σαρρή - «Μην μου λες τέτοια...»

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή που την έκανε έξαλλη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ένταση στον αέρα του Happy Day με την Έφη Σαρρή - «Μην μου λες τέτοια...»

Η Έφη Σαρρή μίλησε σήμερα το πρωί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και η αλήθεια είναι πως επικράτησε μία μικρή ένταση στον αέρα του Happy Day καθώς ένα σχόλιο της παρουσιάστριας ενόχλησε την τραγουδίστρια.

Οι δύο κυρίες συζήτησαν για τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στο J2US και στα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής ανάμεσα σε εκείνη και τη Δέσποινα Βανδή - δείτε εδώ τι συνέβη.

Μέσα σε άλλα, η Έφη Σαρρή κλήθηκε να απαντήσει για το κλίμα που επικρατεί με τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο, η τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή την έκανε να αντιδράσει.

Έτσι δημιουργήθηκε η ένταση στο Happy Day με την Έφη Σαρρή

  • Ε.Σ.: Τι να με ενοχλήσει; Εγώ έχω συνηθίσει σε τόσα πολλά “χτυπήματα”. Η Δέσποινα Βανδή τώρα πια έχει αρχίσει και μου λέει “καλησπέρα”, οπότε είμαι κάπως πιο ήρεμη. Δεν μου έλεγε “καλησπέρα” και είχα παράπονο. Άλλα γίνονται εντός αέρα και άλλα εκτός αέρα.
  • ΣΤ.ΤΣ.: Αν ένας άνθρωπος σε σνομπάρει στα παρασκήνια και στον αέρα σε χαιρετάει, το θεωρώ ιδιαίτερα υποκριτικό και δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση στη Δέσποινα. Αλλά εννοείται ότι για μένα το σημαντικό είναι το off air.
  • Αν off air είσαι φιλικός, προσιτός και ζεστός με κάποιον, στον αέρα μπορεί μια μέρα να τύχει και να μην πεις και κάτι. Φυσικά για μένα είναι πιο σημαντικό το πίσω από τον τηλεοπτικό αέρα. Δεν ξέρω, διαφωνείς;
  • Ε.Σ.: Σταματίνα, ξεχνάς πόσα χρόνια γνωριζόμαστε…
  • ΣΤ.ΤΣ.: Δεν το ξεχνάω, τι σχέση έχει αυτό; Πολλά χρόνια.
  • Ε.Σ.: Έχει μεγάλη σχέση. Πολλά χρόνια, γι’ αυτό λοιπόν μη μου τα λες αυτά. Εγώ ξέρω τι λέω… Μπορεί εκτός αέρα να υπάρχουν πολλές αγκαλιές και φιλιά με μάσκες.
  • ΣΤ.ΤΣ.: Άρα, on air να είναι τηλεοπτικά για να έχει λίγο ίντριγκα.
  • Ε.Σ.: Εντάξει, δεν το είπα εγώ αυτό, είναι συμπέρασμα δικό σου.
  • ΣΤ.ΤΣ.: Επειδή με ξέρεις πολλά χρόνια, ξέρεις ότι κόβει το μυαλό μου.

Το αυστηρό σχόλιο της Έφης Σαρρή για το J2US - «Δε θέλω να με κρίνει κανείς»

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του J2US, η Έφη Σαρρή μίλησε στο Happy Day και έκανε ένα αρκετά αυστηρό σχόλιο για τους κριτές και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, ξεκαθαρίζοντας πως δεν δέχεται κριτική ούτε από τη Δέσποινα Βανδή ούτε από κανέναν άλλο.

Μετά το "θρίλερ" που δημιουργήθηκε με τον προσωρινό αντικαταστάτη της Πηγής Δεβετζή, η Έφη Σαρρή βρέθηκε στη σκηνή του J2US μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρα.

«Δεν με επέπληξε κανείς για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν έγινε τίποτα απολύτως. Με διακρίνει η διαχυτικότητα», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Όσο για τα σχόλια ότι δεν την θέλουν οι άλλοι παίκτες ανέφερε: «Καλό είναι όταν κάποιος κάνει τέτοιες δηλώσεις να το υποστηρίζει με κάποιον τρόπο, γιατί ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει; Τον πιστεύουμε; Θέλετε να ρωτήσετε τους παίκτες;».
Έφη Σαρρή Δέσποινα Βανδή

Για το αν υπάρχει «κόντρα» με τη Δέσποινα Βανδή, η Έφη Σαρρή είπε ότι δεν θα ήθελε να κριθεί από κανέναν -όχι ειδικά από τη Δέσποινα Βανδή- διότι είναι δασκάλα.

«Μου άρεσε πάρα πολύ που μου είπε η Βανδή ότι βρέθηκε κάτι πιο δυνατό από τον Τρύφωνα. Με βρήκε εξ απίνης, δεν φανταζόμουν ότι θα είχε μια τόσο ωραία απάντηση για μένα», είπε χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης η πρεμιέρα του J2US.