GNTM 3 - Λία: Καυστική στις δηλώσεις της για την Μαρινέλα - "Ήταν κοιμισμένη, γι΄αυτό..."

Τι συνέβη;

Μετά την αποχώρηση της Μαρινέλας Ζύλα από το GNTM 3 οι συμπαίκτες της έκαναν δηλώσεις. Η Λία ήταν αυτή που "έριξε" πολύ καυστικά σχόλια.

Η Μαριαγάπη από την άλλη, δήλωσε πως αυτός που έπρεπε να φύγει ήταν ο Δημοσθένη ο οποίος όπως ισχυρίζεται η ίδια δεν αγαπά το modeling. Να τονίσουμε πως η Μαρινέλα με τον Δημοσθένη πριν μπουν στον σετ της φωτογράφισης είχαν έναν καυγά στα παρασκήνια.

Expand player

"Νομίζω ότι η Μαρινέλα δυστυχώς είναι όντως κοιμισμένη γιατί δεν είχε αποκτήσει καθόλου αντίληψη και γι' αυτό πήγε σπίτι της" ήταν τα λόγια της Λίας.

GNTM 3 - Μαρινέλα: Απαντά για την σχέση της με τον Σήφη - "Με βοηθούσε..."

Η Μαρινέλα Ζύλα μετά την αποχώρηση της απο το GNTM 3 βρέθηκε καλεσμένη μέσω skype στην Φωλιά των Κου Κου όπου και αποκάλυψε ποια ήταν τελικά η σχέση της με τον Σήφη.

Ακόμη αποκάλυψε ποιους εναπομείναντες θεωρεί μεγάλα φαβορί για τον τελικό.

«Με τον Σήφη δεν έχουμε βρεθεί, δεν έχω προλάβει να δω κανέναν. Μόνο τη μαμά μου. Με τον Σήφη ίσως να βρεθούμε στον τελικό του GNTM. Φυσικά θα κρατήσουμε επαφές, γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά έχουμε και καραντίνα τώρα. Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι.

Με τον Σήφη δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό. Ήμασταν απλά πάρα πολύ καλοί φίλοι και με βοηθούσε και στο σπίτι. Όταν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, του μιλούσα» είπε η Μαρινέλα. Δείτε την χθεσινή αποχώρηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Σπάει» τη σιωπή της η Μαρινέλα Ζύλα μετά την αποχώρησή της από το GNTM 3 - «Ούτε τις κακές στιγμές...»

Η Ρασέλ απασφάλισε για τις ερωτικές συνευρέσεις στο σπίτι του GNTM 3: "Τα μάτια μου..."