GNTM 3: Αυτό ο παίκτης δεν τα κατάφερε και αποχώρησε

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτό ο παίκτης δεν τα κατάφερε και αποχώρησε

Ακόμα μια Τρίτη έφτασε στο τέλος της και τα μοντέλα στο GNTM 3 έβαλαν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Ένας όμως δεν τα κατάφερε και αποχαιρέτησε για πάντα το παιχνίδι.

Η σημερινή δοκιμασία κάποιους τους εκτόξευσε και άλλους τους έριξε στα πατώματα. Οι τρεις χειρότερες φωτογραφίες ήταν του Έντουαρντ, του Δημοσθένη και της Μαρινέλας.

Ο Έντουαρντ σώθηκε αμέσως και οι επόμενοι δύο παίκτες δέχτηκαν την κριτική της Βίκυς Καγιάς. Τελικά ο παίκτης που αποχώρησε ήταν η Μαρινέλα. Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

GNTM 3: O Βαγγέλης Χαρισόπουλος "μπούκαρε" στο σετ!

Στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 οι παίκτες θα έπρεπε να φωτογραφηθούν πολύ αισθησιακοί αλλά με την κάποιους να τους αποσυντονίζουν! Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μπούκαρε στο σετ!

Tην στιγμή που ο Ανδρέας προσπαθούσε να βγάλει μια καλή λήψη, ο δημοσιογράφος μπήκε στο σετ και ξεκίνησε να φωνάζει στον παίκτη ώστε να του αποσπάσει την προσοχή.

Βέβαια, ο Ανδρέας δεν είναι ψαρωμένος και ήξερε καλά πως να ανταπεξέλθει, βέβαια το όλο σκηνικό θύμιζε κωμωδία!

GNTM 3: Έτσι μοίρασαν τα ντισαβαντάζ οι παίκτες

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι παίκτες σε ένα κρεβάτι με εσώρουχα έπρεπε να διαφημίσουν καφέ με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι όμως θα δυσκολευτούν παραπάνω με τα ντισαβαντάζ.

Ηρακλής και Εμμάνουελ είχαν κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, έτσι είχαν το «προνόμιο» να μοιράσουν τα disadvantage σε δύο συμπαίκτες τους, αλλά και να έχουν ένα advantage.

Έτσι αντί για 3 λεπτά κάποιοι παίκτες θα είχαν μόνο 1,5 λεπτά. Ο Ηρακλής έδωσε το ντισαβαντάζ στην Παρασκευή και ο Εμμάνουελ στον Δημοσθένη.