GNTM 3: Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Η αισθησιακή φωτογράφιση των παικτών του GNTM 3 πήγε πολύ καλά αλλά ένας ήταν αυτό που άφησε τους κριτές άφωνους και πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Καινούριοι και παλιοί παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους αν και είχαν πολλές φωνές πάνω από το κεφάλι τους να τους αποσυντονίζουν. Μερικούς αυτό δεν τους πτόησε καθόλου και κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Οι παίκτριες που είχαν την καλύτερη φωτογραφία ήταν της Ξένιας και την Παρασκευής με την καλύτερη να είναι την δεύτερης!

Δείτε ωστόσο προηγουμένως γιατί ο "γύπας" ξέσπασε σε κλάματα.

GNTM 3: Το δολοφονικό βλέμμα της Μαρινέλας - Ποιος την εξόργισε;

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 εξόργισε πολλούς παίκτες καθώς είχαν τριγύρω τους διάφορα "παράσιτα" να τους αποσυντονίζουν. Η Μαριλένα έριξε το πιο δολοφονικό βλέμμα στην δημοσιογράφο που βρισκόταν δίπλα της.

Η Νάντια Ρηγάτου, με τον ασταμάτητο λόγο της μιλούσε ακατάπαυστα πάνω από την Μαριλένα με αποτέλεσμα να την ζαλίσει και να την αποσυντονίσει αρκετά αφού όπως είπαν και οι κριτές έβγαινε θυμωμένη!

Στο τέλος του σετ, το βλέμμα της πέταξε "φωτιές" στην δημοσιογράφο παγώνοντας τους πάντες.

GNTM 3: O Βαγγέλης Χαρισόπουλος "μπούκαρε" στο σετ!

Στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 οι παίκτες θα έπρεπε να φωτογραφηθούν πολύ αισθησιακοί αλλά με την κάποιους να τους αποσυντονίζουν! Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μπούκαρε στο σετ!

Tην στιγμή που ο Ανδρέας προσπαθούσε να βγάλει μια καλή λήψη, ο δημοσιογράφος μπήκε στο σετ και ξεκίνησε να φωνάζει στον παίκτη ώστε να του αποσπάσει την προσοχή.

Βέβαια, ο Ανδρέας δεν είναι ψαρωμένος και ήξερε καλά πως να ανταπεξέλθει, βέβαια το όλο σκηνικό θύμιζε κωμωδία!

TAGS