GNTM 3: Ο λόγος που βούρκωσε ο γύπας του παιχνιδιού!

Δεν άντεξε όταν άκουσε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Ο λόγος που βούρκωσε ο γύπας του παιχνιδιού!

Στο σημερινό επεισόδιο του Gntm 3 οι παίκτες συγκινήθηκαν αρκετά καθώς μετά από πολύ καιρό μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Δημοσθένης δεν άντεξε ακούγοντας την μητέρα του.

Εδώ και καιρό βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους, κυνηγώντας το όνειρό τους στον κόσμο του μόντελινγκ. Οι δικοί τους άνθρωποι λείπουν πολύ στους διαγωνιζόμενους, όπως είδαμε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν η Μαριαγάπη, ο Ανδρέας και ο Δημοσθένης με τις μαμάδες τους.

O Δημοσθένης αν και...σκληρός γυπαετός λύγισε στην φωνή της μητέρας του!

Τι έκανε ωστόσο ο Σήφης πριν μπει στο παιχνίδι; Στη δημοσιότητα είχε έρθει φωτογραφία όπου έπαιζε μουσική σε κρητικά γλέντια.

GNTM 3: Η selfies στο κρεβάτι και ο νικητής

Στο σημερινό επεισόδιο GNTM 3, οι παίκτες είχαν μια ευχάριστη έκπληξη με το που ξύπνησαν. Ζεν και Γιώργο Καράβας τους πήραν σηκωτούς να φωτογραφηθούν.

Ένα κρεβάτι στη μέση του δάσους περίμενε τους παίκτες για να φωτογραφηθούν με θέμα "woke up like this". Έτσι άβαφτοι πόζαραν και έβγαλαν selfies.

Aμέσως μετά ντύθηκαν λίγο καλύτερα και έβγαλαν ξανά πιο περιποιημένοι, στο τέλος σύγκριναν τις φωτογραφίες και η νικήτρια ήταν η Λια! Δείτε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα.

Σήφης Φανταράκης: "Έσπασε" τη σιωπή του μετά το τέλος από το GNTM 3 - «Έμαθα πολλά και...»

ην σιωπή του "έσπασε" ο Σήφης Φανταράκης μετά το οριστικό τέλος από το GNTM 3. Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο χθες παρακολουθήσαμε το επεισόδιο που έφυγε.

Το μοντέλο, θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να μιλήσει για την εμπειρία που έζησε.

«The Beginning Of The End. Μια ξεχωριστή εμπειρία φτάνει και για μένα στο τέλος της. Δεν μετανιώνω στιγμή με την απόφαση μου να συμμετάσχω, νέες εμπειρίες και γνωριμίες αλλά και όμορφες στιγμές. Έμαθα πολλά και θα μάθω ακόμα περισσότερα...Άλλωστε τώρα ξεκινάμε.!!!», έγραψε στη λεζάντα της καταπληκτικής φωτογραφία του.