GNTM 3 Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3 Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα το νέο επεισόδιο του GNTM 3, σας έχουμε ένα "καυτό" spoiler για τον παίκτη που πρόκειται να δει σήμερα την πόρτα της εξόδου και να αποχωρήσει οριστικά από το σπίτι.

Μετά από την είσοδο των παλαιών παικτών και μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία, αυτός που αποχώρησε χθες ήταν ο Σήφης - δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση. Σήμερα οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα πολύ ξεχωριστό σετ.

Ντυμένοι με εσώρουχα θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα κρεβάτι διαφημίζοντας καφέ. Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει ωστόσο είναι πως δίπλα τους θα έχουν ανθρώπους που θα κάνουν τα πάντα για να τους αποσπάσουν την προσοχή.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το GNTM 3

Τελικά, εκτός διαγωνισμού σήμερα, πρόκειται να βρεθεί η Μαρινέλα Ζύλα.

GNTM 3 Μαρινέλα Ζύλα

Φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 σε σάιτ γνωριμιών - Όλη η αλήθεια

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο καθώς εντοπίστηκε η φωτογραφία ενός παίκτη του GNTM 3 σε σάιτ γνωριμιών. Ο μάνατζέρ του, μίλησε σήμερα στο Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε όλη την αλήθεια πίσω από την απάτη που έχει στηθεί.

Ο λόγος για τον Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος εν αγνοία του βρέθηκε να ποζάρει σε σάιτ γνωριμιών χωρίς την έγκρισή του και ο μάνατζερ του μοντέλου, Νίκος Λάσκαρης μίλησε αποκλειστικά για το θέμα που δημιουργήθηκε αλλά και για την πορεία του πελάτη του μέσα στο σπίτι του GNTM.

Φυσικά ο Έντουαρντ δεν γνωρίζει για το συγκεκριμένο ζήτημα ωστόσο το έχει αναλάβει ο μάνατζέρ του και η φωτογραφία θα κατέβει. Δείτε εδώ τις σπόντες που πέταξε ο Έντουαρντ για την αποχώρηση του Αντωνόπουλου.