Σήφης Φανταράκης: "Έσπασε" τη σιωπή του μετά το τέλος από το GNTM 3 - «Έμαθα πολλά και...»

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σήφης Φανταράκης:

Την σιωπή του "έσπασε" ο Σήφης Φανταράκης μετά το οριστικό τέλος από το GNTM 3. Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο χθες παρακολουθήσαμε το επεισόδιο που έφυγε.

Το μοντέλο, θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να μιλήσει για την εμπειρία που έζησε.

«The Beginning Of The End. Μια ξεχωριστή εμπειρία φτάνει και για μένα στο τέλος της. Δεν μετανιώνω στιγμή με την απόφαση μου να συμμετάσχω, νέες εμπειρίες και γνωριμίες αλλά και όμορφες στιγμές. Έμαθα πολλά και θα μάθω ακόμα περισσότερα...Άλλωστε τώρα ξεκινάμε.!!!», έγραψε στη λεζάντα της καταπληκτικής φωτογραφία του.

Τι έκανε ωστόσο ο Σήφης πριν μπει στο παιχνίδι; Στη δημοσιότητα είχε έρθει φωτογραφία όπου έπαιζε μουσική σε κρητικά γλέντια.

Σήφης Φανταράκης GNTM 3 αποχώρηση

GNTM 3: Η νέα δοκιμασία και τα σχόλια για τη σχέση Σήφη - Μαρινέλας

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, οι κριτές έκρυβαν μία έκπληξη από τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι κλήθηκαν να περάσουν μία νέα διαδικασία. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ακούστηκαν και μερικά σχόλια για τη σχέση του Σήφη και τη Μαρινέλα.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν στον αέρα την ώρα που κάποιος άλλος διαγωνιζόμενος τους έσπρωχνε προκειμένου να πέσουν στην πισίνα.

Οι φωτογραφίες αλλά και οι πτώσεις ήταν απλά απολαυστικές και εννοείται πως για ακόμα μία φορά έγινε ξεκάθαρο πως η Μαρινέλα είναι ζευγάρι με την Σήφη. Συγκεκριμένα η διαγωνιζόμενη πήγε να ρίξει τον Αιμιλιάνο και πριν το κάνει άρχισε να τον χαϊδεύει, στο πλαίσιο πάντα της φωτογράφησης.

Η Ζενεβιέβ αναρωτήθηκε αν παίζει κάτι μεταξύ τους και οι παίκτες ξεκαθάρισαν πως η σχέση της Μαρινέλας με τον Σήφη είναι γνωστή και πως το έκανε για αντιπερισπασμό. Δείτε εδώ και το ξέσπασμα της Ρασέλ στον Δημοσθένη.