GNTM 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ήταν φαβορί!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ένας παίκτης που λεγόταν ως φαβορί δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3. Η δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετούς και "χαντάκωσε" αρκετά ζευγάρια.

Στην τελική δυάδα αποχώρησης, βρέθηκε ο Ανδρέας που ήταν ζευγάρι με τον Σήφη. Ο Ανδρέας δεν δίστασε να παραπονεθεί καθώς θεωρούσε άδικη την κριτική και δεν τους άξιζε να βρίσκονται εκεί.

Η απόφαση όμως είχε παρθεί και αυτό που δεν τα κατάφερε ήταν ο Σήφης.

Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν την καλύτερη φωτογραφία.

GNTM 3: Τρόμαξε η Καγιά και Ζεν με αυτόν τον παίκτη - "Κοφτ'το!"

Η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιεβ τρόμαξαν και έβαλαν τις φωνές σε δυο παίκτες με τις τολμηρές πόζες που έπαιρναν στον αέρα της σημερινής δοκιμασίας του GNTM 3.

O Έντουαρντ και ο Δημοσθένης μπήκαν με πολύ ένταση και ενέργεια στο σετ, με αποτέλεσμα να παίρνουν στον αέρα πολύ επικίνδυνες πόζες που έκαναν τις δυο κριτές να φοβηθούν πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Έντουαρντ έπεφτε πολύ επικίνδυνα πάνω στο τραμπολίνο, με τρόπο που εύκολα θα μπορούσε να χτυπήσει , αυτό έκανε την Ζεν να φωνάξει "Κόφτ΄το" προσπαθώντας να τον κάνει να ρίξει την έντασή του.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

GNTM 3: Βίκυ Καγιά και Καράβας σε ρόλο μαχητών πάνω σε τραμπολίνο

Στην σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 οι παίκτες έπρεπε πάνω σε ένα τραμπολίνο να κάνουν κινήσεις κουνγκ φου και να ποζάρουν στον αέρα. Η μεγάλη αποτυχία τους, έκανε την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα να πάρουν τα ηνία.

Οι παίκτες φάνηκαν να μην μπορούν να συγχρονιστούν στον αέρα και να βγάλουν μια καλή φωτογραφία όσες προσπάθειες και αν τους δόθηκαν.

Ο εκνευρισμός των κριτών ήταν εμφανής και για να δώσουν κάποια παραδείγματα, ανέβηκαν στο τραμπολίνο και πόζαραν αφήνοντας τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.