Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Δύο παίκτες είχαν την καλύτερη φωτογραφία!

Ο λόγος για...

GNTM 3: Δύο παίκτες είχαν την καλύτερη φωτογραφία!
News 17.11.2020 00:25
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Μια δοκιμασία στο GNTM 3 έφτασε στο τέλος της με τους 4 παλιούς παίκτες να γυρίζουν πίσω στο παιχνίδι, ένα ζευγάρι όμως κατάφερε να κερδίσει την δοκιμασία και να πάρει την καλύτερη φωτογραφία.

Η σημερινή δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετούς από τους παίκτες αφού ήθελε συγχρονισμό και πολύ καλή αντοχή! Λίγοι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν όμως ένα ήταν το ζευγάρι που κατάφερε να κερδίσει και να πάρει την καλύτερη φωτογραφία.

Αυτοί, ήταν ο Ηρακλής και ο Εμμάνουελ, που μπήκαν ξανά στο παιχνίδι και κατευθείαν ανέβασαν τον πήχη!

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

GNTM 3: Η τούρτα και η έκπληξη γενεθλίων σε παίκτη!

Μια απρόσμενη έκπληξη συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 όταν κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, η οι κριτές εμφανίστηκαν μια τούρτα!

Ο Ανδρέας είχε τα γενέθλια του και κανένας δεν περίμενε να του κάνουν έκπληξη οι ίδιοι οι κριτές. Το νεαρό μοντέλο έγινε 20 χρονών και είναι ο μικρότερος του διαγωνισμού.

Η έκπληξη του ήταν μεγάλη και όπως δήλωσε δεν το περίμενε με τίποτα.

GNTM 3: Τρόμαξε η Καγιά και Ζεν με αυτόν τον παίκτη - "Κοφτ'το!"

Η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιεβ τρόμαξαν και έβαλαν τις φωνές σε δυο παίκτες με τις τολμηρές πόζες που έπαιρναν στον αέρα της σημερινής δοκιμασίας του GNTM 3.

O Έντουαρντ και ο Δημοσθένης μπήκαν με πολύ ένταση και ενέργεια στο σετ, με αποτέλεσμα να παίρνουν στον αέρα πολύ επικίνδυνες πόζες που έκαναν τις δυο κριτές να φοβηθούν πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Έντουαρντ έπεφτε πολύ επικίνδυνα πάνω στο τραμπολίνο, με τρόπο που εύκολα θα μπορούσε να χτυπήσει , αυτό έκανε την Ζεν να φωνάξει "Κόφτ΄το" προσπαθώντας να τον κάνει να ρίξει την έντασή του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Βίκυ Καγιά και Καράβας σε ρόλο μαχητών πάνω σε τραμπολίνο

GNTM 3: Το ειρωνικό σχόλιο της Μαριαγάπης για τον Έντουαρντ ξεκίνησε μια νέα κόντρα - "Είσαι πιο έξυπνος από..."

Share