Φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 σε σάιτ γνωριμιών - Όλη η αλήθεια

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 σε σάιτ γνωριμιών - Όλη η αλήθεια

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο καθώς εντοπίστηκε η φωτογραφία ενός παίκτη του GNTM 3 σε σάιτ γνωριμιών. Ο μάνατζέρ του, μίλησε σήμερα στο Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε όλη την αλήθεια πίσω από την απάτη που έχει στηθεί.

Ο λόγος για τον Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος εν αγνοία του βρέθηκε να ποζάρει σε σάιτ γνωριμιών χωρίς την έγκρισή του και ο μάνατζερ του μοντέλου, Νίκος Λάσκαρης μίλησε αποκλειστικά για το θέμα που δημιουργήθηκε αλλά και για την πορεία του πελάτη του μέσα στο σπίτι του GNTM.

Φυσικά ο Έντουαρντ δεν γνωρίζει για το συγκεκριμένο ζήτημα ωστόσο το έχει αναλάβει ο μάνατζέρ του και η φωτογραφία θα κατέβει. Δείτε εδώ τις σπόντες που πέταξε ο Έντουαρντ για την αποχώρηση του Αντωνόπουλου.

GNTM 3: Ξεσπά ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης - «Στέλνουν μηνύματα όπως πάρε τηλέφωνο τον κερατά»

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης, μίλησε στην εκπομπή Pop Up και ξέσπασε λέγοντας μεταξύ άλλων πως άγνωστοι του στέλνουν μηνύματα όπως «πάρε τηλέφωνο τον κερατά», καθώς η παίκτρια του GNTM 3 τον χώρισε ια τον Αιμιλιάνο, που γνώρισε μέσα στο παιχνίδι.

Ο Διονύσης Κριεζάς αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την 19χρονη, ενώ επιβεβαίωσεκαι ο ίδιος εκτός της μητέρας της, τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον συμπαίκτη της.

«Πλέον ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Είναι αστείο αυτό που είπε η μητέρα της Μαριαγάπης. Πλατωνική και σχολική σχέση δεν υπάρχει, είχαμε μια κανονική σχέση που δεν τελείωσε μόλις μπήκε στο παιχνίδι όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί κανονικά, δεν είχε τελειώσει. Μετά τελείωσε. Δεν ήμασταν αρκετό καιρό μαζί αλλά ήμασταν ένα σεβαστό διάστημα.

Η μητέρα της θέλει να την προστατεύσει για να βγει μια σωστή εικόνα για την Μαριαγάπη. Κανένα παιδί δεν θα έδινε στη μαμά του τους κωδικούς του Instagram. Είχα άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα και με είχε βάλει σε μια διαδικασία να μην πιστέψω τα δημοσιεύματα και να την περιμένω και πως η Μαριαγάπη είναι ακόμα μαζί μου και πως ακόμα υπάρχει αυτό που υπάρχει και είμαστε εντάξει.

Έχω ένα γνωστό που έχει περάσει από το GNTM, ο οποίος μου έχει επιβεβαιώσει ότι η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο έχουν σχέση. Εντάξει δεκτό. Πιστεύω ήταν ανεπίτρεπτο έτσι όπως το χειρίστηκε. Δεν είπε πως θέλει να χωρίσουμε επειδή τα έχει βρει με τον Αιμιλιάνο και είναι καλύτερα με τον Αιμιλιάνο. Μου είπε “γεια χαρά” για λόγους ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση μας.

Στο παιχνίδι η συμπεριφορά της Μαριαγάπη έχει αλλάξει φουλ. Στην δουλειά της είναι top πιστεύω και πιστεύω έχει πολύ δρόμο σε αυτό που κάνει. Μου στέλνουν μηνύματα όπως… “πάρε τηλέφωνο τον κερατά”. Το παίρνω στο χιούμορ», είπε ο Διονύσης Κριεζάς.