GNTM 3: Η μητέρα της Μαριαγάπης επιβεβαιώνει τον χωρισμό της - Τι είπε για τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο;

Τα αποκαλύπτει όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η μητέρα της Μαριαγάπης επιβεβαιώνει τον χωρισμό της - Τι είπε για τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο;

Όλο και περισσότερες φήμες θέλουν την Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο να είναι ένα από τα ζευγάρια που υπάρχουν στο σπίτι του GNTM 3. Για αυτόν τον λόγο, η μητέρα της διαγωνιζόμενης αποφάσισε να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της, Κατερίνα Βελούδου, που ήταν και αυτή μοντέλο, βγήκε στον αέρα της εκπομπής Happy Day το πρωί της Τρίτης και αποκάλυψε άμα είναι αλήθεια ή όχι όλα αυτά που ακούγονται για τον χωρισμό της κόρης της αλλά και για την σχέση της με τον Αιμιλιάνο. Δεν αναγνωρίζεται στο Instagram η Μαριαγάπη!

Η Κατερίνα Βελούδου είπε χαρακτηριστικά:

«Η Μαριαγάπη είναι 19 ετών και μιλάμε για μια σχέση μετασχολική, που δεν ξέρω πως μπορεί να ειπωθεί μια σχέση σε ένα παιδί 19 ετών που δεν έχει προηγηθεί πρωτύτερα μια συναισθηματική πορεία. Μια πλατωνική σχέση και μιλάμε τώρα για δύο παιδιά που είναι πάνω στις Πανελλαδικές. Η Μαριαγάπη έχει χωρίσει με αυτό το παιδί. Έχει δοθεί τέλος εδώ και καιρό, απλά στο παιχνίδι μέσα δεν μπορείς να λειτουργήσεις, οπότε εγώ ήμουν αυτή που λειτούργησε στο Instagram της και κατέβασε τα highlights γιατί εγώ χειρίζομαι τον λογαριασμό αυτόν και η Μαριαγάπη δεν ξέρω κατά πόσο είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο γιατί δεν έχω επικοινωνία μαζί της. Όταν βγει από το παιχνίδι γιατί ακόμη είναι σε λειτουργία όλο αυτό, δεν έχει δικαίωμα η ίδια να μιλήσει γιατί ενεργή ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Θα σας δώσει συνέντευξη η ίδια και θα σας πει. Η Μαριαγάπη χώρισε με το που μπήκε στο παιχνίδι».

GNTM 3: Η γκάφα της Μαριαγάπης στο instagram που πρόδωσε την σχέση της με τον Αιμιλιάνο

Πολλά ακούγονται για τα πιθανά ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι του GNTM 3, με ένα συγκεκριμένο να μας επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται. Αναφερόμαστε, φυσικά, στην Μαριαγάπη και στον Αιμιλιάνο, όπου μια λανθασμένη κίνηση της πρώτης στο Instagram τα πρόδωσε όλα!

Η Soula Glamorous μας έχει συνηθίσει σε πολλά σπόιλερ και καυτές αποκαλύψεις, μιας και έχει μάτια παντού! Έτσι, δεν δίστασε να αποκαλύψει κάποιες ύποπτες κινήσεις της Μαριαγάπης που προδίδουν όχι μόνο την αποχώρηση της από το παιχνίδι, αλλά και την σχέση της με τον Αιμιλιάνο.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια είχε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα highlight με τον σύντροφο της, το οποίο όμως ξαφνικά.. εξαφανίστηκε! Μια κίνηση που φανερώνει τόσο τον χωρισμό της όσο και την φημολογούμενη σχέση της με τον συμπαίκτη της. Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε αυτό το ζευγάρι!

Η σχέση της μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο

Μαριαγάπη γκάφα στο Instagram