«Σπάει» τη σιωπή της η Μαρινέλα Ζύλα μετά την αποχώρησή της από το GNTM 3 - «Ούτε τις κακές στιγμές...»

Τα πρώτα της σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σπάει» τη σιωπή της η Μαρινέλα Ζύλα μετά την αποχώρησή της από το GNTM 3 - «Ούτε τις κακές στιγμές...»

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το GNTM 3, η Μαρινέλα Ζύλα αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή που κράταγε στα social media και να μιλήσει για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ήθελε να αλλάξει τίποτα, ούτε καν τις κακές στιγμές.

Μετά από μία άκρως απαιτητική δοκιμασία, η διαγωνιζόμενη του GNTM 3 άφησε οριστικά πίσω της το παιχνίδι και επέστρεψε στο σπίτι της αφού δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί και να αποδώσει στο 100% στο σετ.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρινέλα Ζύλα ανέβασε ένα βίντεο με το οποίο θέλησε να ευχαριστήσει τους κριτές, τον κόουτς, τους ανθρώπους που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες και φυσικά τους συμπαίκτες της ενώ μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως αν γυρνούσε πίσω θα ήθελε να το ξαναζήσει από την αρχή. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

Σήφης Φαραντάκης: Αποκάλυψε αν είναι τελικά ζευγάρι με την Μαρινέλα

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3, ο Σήφης Φαραντάκης μίλησε με την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και αποκάλυψε αν είναι όντως ζευγάρι με την Μαρινέλα όπως είχε ειπωθεί όσο καιρό βρίσκονταν και οι δύο στο παιχνίδι.

Πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν πως ο Σήφης και η Μαρινέλα ήταν πολύ κοντά και είχαν γίνει ζευγάρι. Οι φήμες φούντωσαν όταν οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί σε ένα σετ.

Ωστόσο όπως εξήγησε το μοντέλο χθες το πρωί, η σχέση τους ήταν απλά φιλική και είχε παρεξηγηθεί αρκετά τόσο από τους συμπαίκτες τους όσο και από την ίδια την παραγωγή.

«Με τη Μαρινέλα έχει παρεξηγηθεί το γεγονός πως ήμασταν λίγο πιο κοντά, επειδή είμαστε από την Κρήτη. Μας παρεξηγήσατε και εσείς και τα παιδιά στο σπίτι και η παραγωγή. Νόμιζαν πως με τη Μαρινέλα είχαμε κάτι παραπάνω, εκτός του να είμαστε μόνο φίλοι. Ήμασταν πολύ κοντά, μιλούσαμε λίγο παραπάνω. Με την Μαρινέλα δεν είχαμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν μόνο καλοί φίλοι» εξήγησε ο Σήφης Φαραντάκης.