GNTM 3 Highlights: Τα δάκρυα του Γύπα, οι καλεσμένοι έκπληξη και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3 Highlights: Τα δάκρυα του Γύπα, οι καλεσμένοι έκπληξη και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα ένα εντυπωσιακό επεισόδιο του GNTM 3 ολοκληρώθηκε και εμείς έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όλα τα highlights. Από τα δάκρυα του Γύπα στο τηλεφώνημα με την μαμά του, στους καλεσμένους - έκπληξη που έφεραν πανικό στο σετ και στον παίκτη που αποχώρησε.

GNTM 3: Οι selfies στο κρεβάτι και ο νικητής

Στο σημερινό επεισόδιο GNTM 3, οι παίκτες είχαν μια ευχάριστη έκπληξη με το που ξύπνησαν. Ζεν και Γιώργο Καράβας τους πήραν σηκωτούς να φωτογραφηθούν.

Ένα κρεβάτι στη μέση του δάσους περίμενε τους παίκτες για να φωτογραφηθούν με θέμα "woke up like this". Έτσι άβαφτοι πόζαραν και έβγαλαν selfies.

Aμέσως μετά ντύθηκαν λίγο καλύτερα και έβγαλαν ξανά πιο περιποιημένοι, στο τέλος σύγκριναν τις φωτογραφίες και η νικήτρια ήταν η Λια!

GNTM 3: Ο λόγος που βούρκωσε ο γύπας του παιχνιδιού!

Στο σημερινό επεισόδιο του Gntm 3 οι παίκτες συγκινήθηκαν αρκετά καθώς μετά από πολύ καιρό μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Δημοσθένης δεν άντεξε ακούγοντας την μητέρα του.

Εδώ και καιρό βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους, κυνηγώντας το όνειρό τους στον κόσμο του μόντελινγκ. Οι δικοί τους άνθρωποι λείπουν πολύ στους διαγωνιζόμενους, όπως είδαμε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν η Μαριαγάπη, ο Ανδρέας και ο Δημοσθένης με τις μαμάδες τους.

O Δημοσθένης αν και...σκληρός γυπαετός λύγισε στην φωνή της μητέρας του!

Τι έκανε ωστόσο ο Σήφης πριν μπει στο παιχνίδι; Στη δημοσιότητα είχε έρθει φωτογραφία όπου έπαιζε μουσική σε κρητικά γλέντια.

GNTM 3: Ο Άγγελος Μπράτης άνοιξε το ατελιέ του και έδειξε την νέα του συλλογή

Στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 o νικητής της φωτογράφισης είχε ένα πολύ εντυπωσιακό δώρο. Θα έκανε private fitting στο ατελιέ του Άγγελου Μπράτη.

Η Λία λοιπόν που κέρδισε την δοκιμασία με τις selfies στο κρεβάτι επέλεξε τον Ανδρέα και οι δυο τους βρέθηκαν στο ατελιέ του κριτή ο οποίος τους ξενάγησε και τους παρουσίασε την καλοκαιρινή του κολεξιόν.

Οι δυο παίκτες δοκίμασαν τις δημιουργίες τους και φυσικά ο κριτής τους έκανε και δώρα!

GNTM 3: Έτσι μοίρασαν τα ντισαβαντάζ οι παίκτες

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι παίκτες σε ένα κρεβάτι με εσώρουχα έπρεπε να διαφημίσουν καφέ με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι όμως θα δυσκολευτούν παραπάνω με τα ντισαβαντάζ.

Ηρακλής και Εμμάνουελ είχαν κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, έτσι είχαν το «προνόμιο» να μοιράσουν τα disadvantage σε δύο συμπαίκτες τους, αλλά και να έχουν ένα advantage.

Έτσι αντί για 3 λεπτά κάποιοι παίκτες θα είχαν μόνο 1,5 λεπτά. Ο Ηρακλής έδωσε το ντισαβαντάζ στην Παρασκευή και ο Εμμάνουελ στον Δημοσθένη.

GNTM 3: Άλλος άνθρωπος η Παρασκευή - Η αισθησιακή φωτογράφιση

Η επιστροφή των παικτών στο GNTM 3 έχει φέρει νέες καταστάσεις. Η Παρασκευή μετά την δεύτερη είσοδο της στο παιχνίδι δήλωσε πως θα την δούμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Έτσι και έγινε, στην φωτογράφιση που τους αποσπούσαν την προσοχή, η Παρασκευή έμεινε απόλυτα συγκεντρωμένη και άκρως αισθησιακή με τρόπο που δεν την έχουμε ξαναδεί.

Μάλιστα η παίκτρια είχε και ντισαβαντάζ, κάτι που δεν την πτόησε καθόλου και άφησε τους κριτές με το στόμα ανοιχτό.

GNTM 3: O Βαγγέλης Χαρισόπουλος "μπούκαρε" στο σετ!

Στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 οι παίκτες θα έπρεπε να φωτογραφηθούν πολύ αισθησιακοί αλλά με την κάποιους να τους αποσυντονίζουν! Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μπούκαρε στο σετ!

Tην στιγμή που ο Ανδρέας προσπαθούσε να βγάλει μια καλή λήψη, ο δημοσιογράφος μπήκε στο σετ και ξεκίνησε να φωνάζει στον παίκτη ώστε να του αποσπάσει την προσοχή.

Βέβαια, ο Ανδρέας δεν είναι ψαρωμένος και ήξερε καλά πως να ανταπεξέλθει, βέβαια το όλο σκηνικό θύμιζε κωμωδία!

GNTM 3: Το δολοφονικό βλέμμα της Μαρινέλας - Ποιος την εξόργισε;

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 εξόργισε πολλούς παίκτες καθώς είχαν τριγύρω τους διάφορα "παράσιτα" να τους αποσυντονίζουν. Η Μαριλένα έριξε το πιο δολοφονικό βλέμμα στην δημοσιογράφο που βρισκόταν δίπλα της.

Η Νάντια Ρηγάτου, με τον ασταμάτητο λόγο της μιλούσε ακατάπαυστα πάνω από την Μαριλένα με αποτέλεσμα να την ζαλίσει και να την αποσυντονίσει αρκετά αφού όπως είπαν και οι κριτές έβγαινε θυμωμένη!

Στο τέλος του σετ, το βλέμμα της πέταξε "φωτιές" στην δημοσιογράφο παγώνοντας τους πάντες.

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Η αισθησιακή φωτογράφιση των παικτών του GNTM 3 πήγε πολύ καλά αλλά ένας ήταν αυτό που άφησε τους κριτές άφωνους και πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

Καινούριοι και παλιοί παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους αν και είχαν πολλές φωνές πάνω από το κεφάλι τους να τους αποσυντονίζουν. Μερικούς αυτό δεν τους πτόησε καθόλου και κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Οι παίκτριες που είχαν την καλύτερη φωτογραφία ήταν της Ξένιας και την Παρασκευής με την καλύτερη να είναι την δεύτερης!

GNTM 3: Αυτό ο παίκτης δεν τα κατάφερε και αποχώρησε

Ακόμα μια Τρίτη έφτασε στο τέλος της και τα μοντέλα στο GNTM 3 έβαλαν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Ένας όμως δεν τα κατάφερε και αποχαιρέτησε για πάντα το παιχνίδι.

Η σημερινή δοκιμασία κάποιους τους εκτόξευσε και άλλους τους έριξε στα πατώματα. Οι τρεις χειρότερες φωτογραφίες ήταν του Έντουαρντ, του Δημοσθένη και της Μαρινέλας.

Ο Έντουαρντ σώθηκε αμέσως και οι επόμενοι δύο παίκτες δέχτηκαν την κριτική της Βίκυς Καγιάς. Τελικά ο παίκτης που αποχώρησε ήταν η Μαρινέλα.

TAGS