Μαροσούλης και Μελέτη στόλισαν το σπίτι τους - Φαντασμαγορική φωτογραφία

Το μοιράστηκαν μαζί μας

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και καθημερινά βλέπουμε όλους τους διάσημους να στολίζουν τα σπίτια τους. Έτσι και η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μοιράστηκαν το υπέροχο δέντρο τους.

Οι εποχές είναι τέτοιες που μας περιορίζουν και δεν χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα όπως θα θέλαμε. Αυτό όμως δεν πτοεί τις διάσημες οικογένειες που φτιάχνουν το σπίτι τους ώστε ο πολύς χρόνος που περνάμε μέσα σε αυτό να είναι διασκεδαστικός και ευχάριστος.

Expand player

Η Ελεονώρα και ο Θοδωρής στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους παρέα με το παιδί τους και η παρουσιάστρια μας έδειξε λίγο από αυτό. Δείτε ακόμα μια φωτογραφία της Ελεονώρας που προκάλεσε πανικό.

Ελεονώρα Μελέτη: Στο σπίτι γνωστής παρουσιάστριας λίγο πριν το lockdown

H Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μια μέρα πριν το lockdown στο σπίτι παρουσιάστριας η οποία της μαγείρεψε και πέρασαν μαζί τις τελευταίες ώρες πριν την καραντίνα.

Η Ελεονώρα, μετά την αποχώρηση της από την πρωινή ζώνη του Alpha, φαίνεται να θέλει να αφήσει στο παρελθόν όσα έγιναν και να προχωρήσει μπροστά. Δείτε ποιά θα πάρει τη θέση της Ελεονώρας.

Στο σπίτι της Φλορίντας Πετρουτσέλι βρέθηκε και οι δυο φίλες πέρασαν μαζί ποιοτικό χρόνο με την Ιταλίδα παρουσιάστρια να της μαγειρεύει πίτσα!

Ανατροπή με την Ελεονώρα Μελετή στον ALPHA - Είδηση της τελευταίας στιγμής

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όλοι γνωρίζαμε πως η Ελεονώρα Μελέτη έχει ήδη αποχωρήσει από τον ALPHA και το μόνο που μένει είναι να τα βρουν στο οικονομικό ώστε να σπάσουν μια για πάντα το συμβόλαιο. Πριν από λίγα λεπτά ωστόσο έχει γνωστό πως υπάρχει μια τεράστια ανατροπή καθώς οι δυο πλευρές έχουν προγραμματισμένο ραντεβού για σήμερα.

Για την ακρίβεια, στην εκπομπή Ευτυχείτε ειπώθηκε πως οι ιθύνοντες του ALPHA σήμερα θα συναντηθούν με την παρουσιάστρια και υπάρχει θετικό κλίμα κι από τις δυο πλευρές να βρεθεί μια λύση ώστε η συνεργασία τους να συνεχιστεί.

Ακούστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οριστικό: Αυτή παίρνει την θέση της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Ελεονώρα Μελέτη: Σε άλλο κανάλι μετά τον ALPHA - Έσκασε τώρα