Με αυτή τη φωτογραφία «έριξε» το instagram ο Γιώργος Καράβας

Προκάλεσε χαμό!

Ο Γιώργος Καράβας είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ και έχει κλέψει τις εντυπώσεις όλων μετά την εμφάνιση του στο GNTM 3 ως coach των διαγωνιζόμενων. Ανάλογο χαμό έχει προκαλέσει και στο instagram, αφού καταφέρνει πάντα να το «ρίχνει» με τις φωτογραφίες του.

Το μοντέλο έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια αφού έχει στο πλευρό του την Ραφαέλα Μαυράκη και τα δυο τους παιδιά. Μάλιστα, ο Γιώργος μας αποκάλυψε και το νέο του τηλεοπτικό βήμα!

Expand player

Πολύ συχνά το ζευγάρι δημοσιεύει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο instagram κοινές τους φωτογραφίες με τους θαυμαστές να «λιώνουν» δίχως αύριο.

Ο Γιώργος έχει αποδείξει πόσο πολύ αγαπάει την σύζυγο του και παρόλα τα χρόνια που βρίσκονται μαζί, είναι τόσο ερωτευμένοι σαν να γνωρίστηκαν χθες. Και αυτό το επιβεβαιώνει η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο όπου φιλάει την αγαπημένη του.

Δείτε την παρακάτω:

Πλάνα μέσα από το σπίτι του Γιώργου Καράβα - «Παλάτι» το σαλόνι του

Ο Γιώργος Καράβας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το οποίο έδειξε πλάνα από το υπέροχο σπίτι στο οποίο μένει μαζί με την οικογένειά του. Το σαλόνι του είναι όλο σε γκρι αποχρώσεις και είναι αληθινό παλάτι.

Η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», έδειξε σήμερα το πρωί τα συγκεκριμένα πλάνα και μέσα από αυτά είδαμε φυσικά και τη σύζυγό του coach του GNTM 3, Ραφαέλα, η οποία μάλιστα έκανε μία "πιπεράτη" αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή μέσα στην καραντίνα.

Ο Γιώργος Καράβας μας ξενάγησε στον χώρο του και εξήγησε πώς περνάει τις μέρες του στην καραντίνα μαζί με τους δικούς του. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η σύζυγος του Γιώργου Καράβα δέχτηκε τηλεοπτική πρόταση. Δείτε εδώ για τι εκπομπή!

Αυτό είναι το σπίτι του Γιώργου Καράβα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σούσουρο στα γυρίσματα του GNTM 3: Φωτογραφίες που "καίνε" Καράβα - Καγιά!

GNTM 3: Εκτός εαυτού ο Καράβας - "I don't give a f***"