Big Brother: Άμεση αποβολή του Δημήτρη Κεχαγιά μετά το ξέσπασμα του - Τα πάνω κάτω στο σπίτι

Ο κακός χαμός

Θρίλερ επικρατεί στον σταθμό του ΣΚΑΙ μετά το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother και της επίθεσης που έκανε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στον Χρήστο Βαρουξή. Μάλιστα, ζητείται ο πρώτος να αποβληθεί άμεσα από το σπίτι.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε έξω από τα ρούχα του χθες και επιτέθηκε άσχημα στον συμπαίκτης του και δεν δίστασε κιόλας να προβεί σε πολλούς άσεμνους και άκομψους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του.

Expand player

Όπως ήταν φυσιολογικό, το ξέσπασμα αυτό δεν πέρασε διόλου απαρατήρητο και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από πολλούς.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου, τέθηκε θέμα για άμεση αποβολή του Κεχαγιά από το ριάλιτι.

Για τον λόγο αυτόν, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο κανάλι από την οποία τελικά γίνεται γνωστό πως δεν θα αποχωρήσει ο παίκτης καθώς ήδη του επιβλήθηκε μια σκληρή ποινή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Ευτυχείτε

Στο συγκεκριμένο συμβάν τοποθετήθηκε και ο Παναγιώτης Βαρουξής και επισήμανε τα εξής: «Η στάση του Χρήστου απέναντι στον επιθετικό Κεχαγιά δεν είναι μια στάση ότι είναι κότα. Είναι μια στάση και νοοτροπία που έχουμε πάρει από την οικογένεια να λύνουμε τις διαφορές μας με διάλογο και όχι με κανιβαλισμούς».

Και πρόσθεσε: «Κι αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η Άννα Μαρία έσπασε μια πόρτα και η ποινή της ήταν να είναι προτεινόμενη και να μην έχει δικαίωμα σε βέτο, αρχηγία και ψηφοφορία. Και ο Κεχαγιάς που ασκεί λεκτική και παραλίγο σωματική βία, που για ‘μένα αν δεν ήταν η Σοφία ίσως να είχε χρησιμοποιήσει, ποια είναι η ποινή του; Για εμένα είναι κόκκινη κάρτα και αποβολή από το παιχνίδι. Γιατί τόση αδικία;»

Οργισμένη η Ρούλα Κορομηλά - Κατέκραξε στο Twitter σκηνή του Big Brother

Ο κακός χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother με τους καυγάδες και τα παρατραβηγμένα σκηνικά να μην έχουν τελειωμό για ακόμη μια φορά. Μάλιστα, η ατμόσφαιρα ήταν τόσο έντονη που έκανε μέχρι και την Ρούλα Κορομηλά να ανατρέξει στο twitter και να δείξει την οργή της για μια συγκεκριμένη σκηνή του ριάλιτι.

Φυσικά, αναφερόμαστε στον καυγά του Κεχαγιά με τον Βαρουξή, όπου ο πρώτος προχώρησε αρκετά άκομψους και αδικαιολόγητους χαρακτηρισμούς.

Ο Μεγάλος Αδερφός δεν τον άφησε ατιμώρητο και του επέβαλλε μια πολύ σκληρή ποινή. Ο Δημήτρης τελικά απολογήθηκε αλλά ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μην τον ανακατέψουν σε καμιά συζήτηση μέχρι το βράδυ της παρασκευής, όπου είναι και το live.

Η συμπεριφορά του Κεχαγιά έδωσε αρκετό υλικό στο twitter και στους χρήστες τους να.. κράξουν, με πρώτη πρώτη την Ρούλα Κορομηλά, η οποία απαίτησε την παραδειγματική τιμωρία του Κεχαγιά.

Αυτό ήταν το tweet της Ρούλας Κορομηλά:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανάρτηση "κόλαφος" από την Αφροδίτη για το Big Brother - "Είναι ψέματα ότι..."

Big Brother Highlights 02/12: Ο έντονος καυγάς Βαρούξη - Κεχαγιά και η σκληρή ποινή του Μεγάλου Αδερφού