Big Brother: Αυτή είναι η βαριά ποινή του Δημήτρη Κεχαγιά

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτή είναι η βαριά ποινή του Δημήτρη Κεχαγιά

Τα «έσπασε» όλα ο Δημήτρης Κεχαγιάς, με τον ίδιο να τα βάζει με αρκετούς εκ των συμπαικτών του και τον Big Brother να επιχειρεί να του βάλει "χαλινάρι", προχωρώντας σε μία βαριά ποινή προς τον παίκτη που ξέσπασε.

Ο ίδιος βρέθηκε στο επίκεντρο των καυγάδων στη διάρκεια της ψηφοφορίας προς αποχώρηση, που έγινε ανοικτά και προκάλεσε αναστάτωση. Κατά σειρά, μάλιστα, ο Κεχαγιάς τσακώθηκε με την Άννα Μαρία, τον Θέμη και τον Χρήστο - δείτε εδώ τι συνέβη - με αποτέλεσμα αμέσως μετά να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας και να ζητήσει συγγνώμη από τον «Μεγάλο Αδελφό», αν και συνέχισε να «κατακεραυνώνει» τους συμπαίκτες του.

Λίγο αργότερα, και αφού πάλι συζητούσε το ζήτημα της στρατηγικής με τη Σοφία, που τον παρακάλεσε μάλιστα για ακριβώς αυτό το λόγο να την ψηφίσει, ο «Μεγάλος Αδελφός» τον κάλεσε, για ανακοινώσει την ποινή του. Η αλήθεια είναι, ότι αυτή είναι αρκετά σκληρή.

Συγκεκριμένα, ο Κεχαγιάς τίθεται αυτόματα ως υποψήφιος προς αποχώρηση, χωρίς αυτό να μπορεί να αλλάξει. Ο παίκτης, δηλαδή, δεν μπορεί να διεκδικήσει το βέτο και κανείς εκ των συγκατοίκων του δεν μπορεί να τον σώσει, εφόσον το κερδίσει και επιθυμεί να του το δώσει. Στην ανακοίνωση μπροστά σε όλους, ο Δημήτρης σηκώθηκε και τόνισε, ότι αποδέχεται την ποινή του, μη διστάζοντας όμως να πετάξει τα καρφιά του προς τους υπόλοιπους.

Μεγάλη αμηχανία στο Love it - Η αδιανόητη αντίδραση της Χριστίνας σε ερώτηση για παίκτη του Big Brother

Η Χριστίνα Ορφανίδου συνδέθηκε σήμερα με την εκπομπή Love it και είχε μία πραγματικά αδιανόητη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για έναν από τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι του Big Brother, με την Ιωάννα Μαλέσκου να την παρακολουθεί με μεγάλη αμηχανία.

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρθηκε στις ισορροπίες που έχουν αλλάξει σημαντικά ενώ σχολίασε και τη στάση που έχει πλέον ο Γρηγόρης μέσα στο σπίτι, με τον οποίο φαίνεται πως τα έχουν βάλει όλοι - δείτε εδώ.

«Θα του τα ψάλω και όταν βγει», είπε για τον Γρηγόρη κατακρίνοντας τη συμπεριφορά του.

«Εμείς το έχουμε ζήσει. Δεν μπορείς να δεις σε ένα επεισόδιο δύο ωρών και να ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες και να ξέρεις όλα τα πράγματα πως εξελίχθηκαν. Εμείς ξέρουμε δύο πράγματα παραπάνω γιατί το έχουμε ζήσει.

Ήμασταν μέσα, βλέπαμε καταστάσεις, βλέμματα, λέξεις. Δεν μπορούν να μπουν όλα σε ένα επεισόδιο. Εφόσον δεν υπάρχουν και το livestreaming πλέον αλλά και όταν υπήρχε κανείς δεν μπορούσε να είναι σε όλα τα σημεία του σπιτιού να βλέπει όλες τις κάμερες, όλους τους παίκτες», σχολίασε ακόμα για τα όσα συμβαίνουν στο "Big Brother" και όσα περνούν στο κοινό.

«Τη στάση του Χρήστο πώς θα τη χαρακτήριζες;», τη ρώτησε αμέσως μετά η Ιωάννα Μαλέσκου και η Χριστίνα Ορφανίδου έβαλε τα γέλια!

Όταν σταμάτησε να γελάει είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι».

«Απλά βλέπουμε τη συμπεριφορά του Χρήστου μέσα στο παιχνίδι και τη συμπεριφορά του Παναγιώτη που προσπαθεί εκτός να στρώσει την κατάσταση σε σχέση με αυτά που κάνει ο αδερφός του. Είναι κουλουβάχατο», δήλωσε ακόμα η Χριστίνα Ορφανίδου για τη στάση των διδύμων του "Big Brother".