Big Brother Highlights 02/12: Ο έντονος καυγάς Βαρούξη - Κεχαγιά και η σκληρή ποινή του Μεγάλου Αδερφού

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Highlights 02/12: Ο έντονος καυγάς Βαρούξη - Κεχαγιά και η σκληρή ποινή του Μεγάλου Αδερφού

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother υπήρξε πολύ βαριά και έντονη ατμόσφαιρα και δεν άργησαν να έρθουν τα πάνω κάτω στο σπίτι. Ο Κεχαγιάς είχε έναν πολύ μεγάλο καυγά με τον Βαρουξή με αποτέλεσμα ο πρώτος να προχωρήσει σε άκομψους χαρακτηρισμούς. Φυσικά, ο Μεγάλος Αδερφός δε θα μπορούσε να μην τον «τιμωρήσει» για αυτό και του επέβαλλε μια πολύ σκληρή ποινή.

Στο μεταξύ, η Χριστίνα ρωτήθηκε κάτι για έναν συγκεκριμένο παίκτη που την έφερε σε μεγάλη αδυναμία!

Big Brother: Τα έβαλε με όλο το σπίτι η Σοφία - «Λένε για τη δική μου στρατηγική»

Έξαλλη ήταν η Σοφία με όλο το σπίτι του Big Brother, με την ίδια να αναφέρεται σε άπαντες και να ρίχνει άγρια καρφιά, μιλώντας για τις ομάδες που υπάρχουν, βάσει στρατηγικής κάθε παίκτη, την ώρα που όλο το σπίτι μιλάει για τη δική της στρατηγική.

Η Σοφία μίλησε ακόμη και για παίκτες, που δε βρίσκονται στο σόου, δίνοντας κάτα κάποιο τρόπο… συγχωροχάρτι στον Χρήστο Μακρίδη και τη Ραμόνα, για να… περιλάβει τους υπόλοιπους, από την Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη, μέχρι τον Γρηγόρη Τσεκούρα και τον Χρήστο Βαρουξή.

«Το παιδί δεν καταλαβαίνει καν τα ελληνικά που του λες…», ήταν χαρακτηριστικά η φράση της για τον Χρήστο, με τη Σοφία να μην κρύβει τα νεύρα της. Δείτε εδώ ποια θα είναι η ποινή που θα επιβληθεί στον Δημήτρη Κεχαγιά.

Big Brother: «Πάγωσαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση του Μεγάλου Αδερφού - Τα πάνω κάτω με την ψηφοφορία

«Πάγωσαν» οι παίκτες στο σπίτι του Big Brother, με τον «Μεγάλο Αδερφό» να τους επιφυλάσσει μια ανακοίνωση, η οποία έφερε αναστάτωση μεταξύ τους και τους έθεσε προ των ευθυνών τους. Για ακόμα μία φορά ήρθαν τα πάνω κάτω με την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» κάλεσε τους παίκτες να πάνε στο σαλόνι και να ακούσουν αυτό, που ήθελε να τους πει. Ο ίδιος επεσήμανε, ότι θα κάνει πάντα εκπλήξεις και η τελευταία είναι η μεγαλύτερη από όλες.

Συγκεκριμένα, τους ανακοίνωσε πως η διαδικασία της ψηφοφορίας αποχώρησης δε θα γίνει μέσω του δωματίου επικοινωνίας, αλλά στο σαλόνι και μπροστά σε όλους. Η ανακοίνωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την ανακατωσούρα για άπαντες, με έναν προς έναν να ψηφίζουν, προκαλώντας αρκετές αψιμαχίες, ενώ λίγο νωρίτερα η Σοφία είχε ξεσπάσει ενώπιων του Big Brother.

Big Brother: Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Κεχαγιάς - Βαρουξής - «Άμα σου δώσω κανά χαστούκι»

Για ακόμα μία φορά βγήκαν τα «μαχαίρια» στο σπίτι του Big Brother. Αυτή τη φορά, o Δημήτρης Κεχαγιάς πήγε να πιαστεί στα χέρια με τον Χρήστο Βαρουξή, ενώ καθώς τον πλησίασε του είπε χαρακτηριστικά «Άμα σου δώσω κανά χαστούκι».

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή, που σηκώθηκε ο Δημήτρης Κεχαγιάς να ψηφίσει, με αποτέλεσμα να τσακωθεί με όλους. Ο ίδιος ψήφισε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Άννα Μαρία και, εκείνη τη στιγμή, άρχισε πρώτα να τσακώνεται με την Κρητικιά δικηγόρο, σχετικά με το τι χαρακτήρα έχουν οι δυο τους και η Σοφία επιδείξει στο ριάλιτι.

Στη συνέχεια, σειρά πήρε ο Θέμης Κανέλλος, με τον Κεχαγιά να είναι έξαλλος μαζί του, αφού του έλεγε πως δεν μπορεί να προσβάλλει τα… περίφημα παντελόνια του. Ο Θέμης τον ειρωνεύτηκε, αλλά παραδόξως συνέχεια δεν υπήρξε.

Στο τέλος, ο Χρήστος Βαρουξής του έκανε μια ερώτηση, με αφορμή τον καβγά με την Άννα Μαρία, με τους δύο παίκτες να έρχονται πολύ κοντά και σχεδόν να φτάνουν στα χέρια. Ο Κεχαγιάς έφυγε από το σαλόνι και συνέχισε να βρίζει… θεούς και δαίμονες, δείχνοντας σε έξαλλη κατάσταση.

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά πρόκειται να φέρει μία ποινή από τον Big Brother. Δείτε εδώ τι θα συμβεί.

Big Brother: Αυτή είναι η βαριά ποινή του Δημήτρη Κεχαγιά

Τα «έσπασε» όλα ο Δημήτρης Κεχαγιάς, με τον ίδιο να τα βάζει με αρκετούς εκ των συμπαικτών του και τον Big Brother να επιχειρεί να του βάλει "χαλινάρι", προχωρώντας σε μία βαριά ποινή προς τον παίκτη που ξέσπασε.

Ο ίδιος βρέθηκε στο επίκεντρο των καυγάδων στη διάρκεια της ψηφοφορίας προς αποχώρηση, που έγινε ανοικτά και προκάλεσε αναστάτωση. Κατά σειρά, μάλιστα, ο Κεχαγιάς τσακώθηκε με την Άννα Μαρία, τον Θέμη και τον Χρήστο - δείτε εδώ τι συνέβη - με αποτέλεσμα αμέσως μετά να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας και να ζητήσει συγγνώμη από τον «Μεγάλο Αδελφό», αν και συνέχισε να «κατακεραυνώνει» τους συμπαίκτες του.

Λίγο αργότερα, και αφού πάλι συζητούσε το ζήτημα της στρατηγικής με τη Σοφία, που τον παρακάλεσε μάλιστα για ακριβώς αυτό το λόγο να την ψηφίσει, ο «Μεγάλος Αδελφός» τον κάλεσε, για ανακοινώσει την ποινή του. Η αλήθεια είναι, ότι αυτή είναι αρκετά σκληρή.

Συγκεκριμένα, ο Κεχαγιάς τίθεται αυτόματα ως υποψήφιος προς αποχώρηση, χωρίς αυτό να μπορεί να αλλάξει. Ο παίκτης, δηλαδή, δεν μπορεί να διεκδικήσει το βέτο και κανείς εκ των συγκατοίκων του δεν μπορεί να τον σώσει, εφόσον το κερδίσει και επιθυμεί να του το δώσει. Στην ανακοίνωση μπροστά σε όλους, ο Δημήτρης σηκώθηκε και τόνισε, ότι αποδέχεται την ποινή του, μη διστάζοντας όμως να πετάξει τα καρφιά του προς τους υπόλοιπους.