Big Brother: Η σκληρή ποινή που θα επιβάλλει ο Μεγάλος Αδερφός στον Δημήτρη Κεχαγιά

Ποιος θα είναι ο λόγος;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Η σκληρή ποινή που θα επιβάλλει ο Μεγάλος Αδερφός στον Δημήτρη Κεχαγιά

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother αναμένεται για ακόμη μια φορά να δούμε αρκετές εντάσεις και καυγάδες με τον Μεγάλο Αδερφό να επιβάλλει μια αρκετά σκληρή ποινή στον Δημήτρη Κεχαγιά.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και το ρεπορτάζ του Love It, ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα βγει εκτός ορίων και θα προχωρήσει σε πολύ απρεπή συμπεριφορά προς έναν συγκεκριμένο παίκτη καθώς θα ακουστούν και πολύ άκομψοι χαρακτηρισμοί από μέρους του.

Έτσι, ο Μεγάλος Αδερφός θα καλέσει στο δωμάτιο επικοινωνίας τον Δημήτρη και θα του επιβάλλει την ποινή «χωρίς καμία διαπραγμάτευση» υποψηφιότητα για αποχώρηση με τον παίκτη να μην μπορεί να σωθεί από το βέτο. Εκτός από τον Κεχαγιά, οι υπόλοιποι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι αυτοί!

Big Brother Mega Spoiler: Τεράστια ανατροπή - Επιστρέφουν στο σπίτι 4 παίκτες που έχουν αποχωρήσει

Μια τεράστια ανατροπή έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στο Big Brother και σίγουρα δεν την περιμέναμε καθόλου. Συγκεκριμένα, στο σπίτι θα επιστρέψουν 4 παίκτες που είχαν αποχωρήσει παλιότερα από το ριάλιτι.

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου και το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 4 παλιοί παίκτες θα ξανά επιστρέψουν στο σπίτι αλλάζοντας για τα καλά τις ισορροπίες.

Αναφερόμαστε στους Χρήστος Μακρίδης, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, ο Νικόλας Παπαπαύλου και η Ράνια Καραγιάννη.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες όμως θα μπουν στο παιχνίδι για περίπου μόνο μία εβδομάδα χωρίς να μπορούν να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο του να δούμε και άλλες επιστροφές μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Τέλος, ο «αντιδήμαρχος» Χρήστος Μακρίδης θα είναι ο καλεσμένος έκπληξη στο live της Παρασκευής. Δείτε εδώ ποιο ριάλιτι θα αντικαταστήσει το Big Brother!