Big Brother Spoiler: Μεγάλη ανατροπή με τους 4 υποψηφίους προς αποχώρηση

Ποιοι είναι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Spoiler: Μεγάλη ανατροπή με τους 4 υποψηφίους προς αποχώρηση

To Big Brother φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού στις 18 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, στο live της παρασκευής αναμένεται να αποχωρήσει και άλλος ένας από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από ένα ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε» έγινε η αποκάλυψη των 4 υποψηφίων.

Αυτοί είναι η Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο Γρηγόρης Τσεκούρας και ακόμη ένα άτομο που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί.

Φυσικά, δεν ξέρουμε ακόμη ποιος θα κερδίσει το βέτο και όλα μπορεί να ανατραπούν. Δείτε εδώ, στο μεταξύ, ποιο είναι το ριάλιτι που θα αντικαταστήσει το Big Brother!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Big Brother: Εκτός Ελλάδας η "αγρότισσα" Ράνια ένα μήνα μετά την αποχώρηση της

Την γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother αν και έφυγε αρκετά νωρίς, η Ράνια Καραγιάννη. Η παίκτρια αν και έμεινε λίγο στο παιχνίδι, κέντρισε το ενδιαφέρον με τον χαρακτήρα αλλά και την εμφάνισή της. Σήμερα ένα μήνα μετά βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Η "αγρότισσα" Ράνια όπως συνήθιζαν να την λένε, βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι και περνάει τις μέρες της μακριά από την καραντίνα της Ελλάδας και όσα έζησε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, παραμένει κατάξανθη αλλά τα χείλια της δείχνουν παραπάνω φουσκωμένα, ίσως επισκέφτηκε τον πλαστικό της μιας και το έχει ξανακάνει και παλαιότερα.

ράνια καραγιάννη big brother

Big Brother: Η Ράνια άφησε το σπίτι και επέστρεψε στα χωράφια της - Αγνώριστη με τη φόρμα της

Η Ράνια άφησε οριστικά πίσω της το σπίτι του Big Brother και πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά στα χωράφια της και στην κανονική της ζωή. Η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και ήταν πραγματικά αγνώριστη με τη φόρμα εργασίας που φορούσε.

Η Ράνια είχε μιλήσει πολλές φορές για τη δουλειά της όσο καιρό βρισκόταν στο ριάλιτι και όπως φαίνεται δεν έχασε καθόλου χρόνου.

Αμέσως μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού βρέθηκε στην περιοχή της και έπιασε για τα καλά δουλειά.

Μαζί με τους αδελφούς της Γιώργο και Σωτήρη βρίσκεται από τις 6,30 το πρωί στο χωράφι, κάνοντας την συγκομιδή ακτινιδίων που είναι και η εποχή τους.

Η Ράνια, φανερά ανανεωμένη και πάντα κεφάτη δεν έκρυψε την έλλειψη που νιώθει για τους συμπαίκτες της ενώ αποκάλυψε και τι τη ρωτάνε όσοι τη συναντούν και την αναγνωρίζουν για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Επίσης, η Ράνια τόνισε ότι δεν χάνει ούτε επεισόδιο από το Big Brother παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού του οποίου ήταν ένοικος κάποτε.