Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Η "αγρότισσα" Ράνια αποχώρησε και επισκέφτηκε τον πλαστικό - Η φωτογραφία που την πρόδωσε

Και δεν είναι η πρώτη φορά...

Big Brother: Η
News 05.11.2020 09:44
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Ράνια, πρώην παίκτρια του Big Brother εντυπωσίασε μέσα στο παιχνίδι καθώς περιέγραψε τον τρόπο ζωής της εκτός σπιτιού. Βγαίνοντας, μάλλον επισκέφτηκε τον πλαστικό της καθώς είδαμε φωτογραφίες της με παραφουσκωμένα χείλη.

Η Ράνια Καραγιάννη μέσα στο παιχνίδι δεν ευχαρίστησε τους συμπαίκτες της καθώς δεν βοηθούσε καθόλου στις δουλειές του σπιτιού, έτσι επιλέχτηκε για αποχώρηση και το κοινό την έβγαλε εκτός σπιτιού.

Τώρα που γύρισε πίσω στην ζωή της μάλλον ήθελε κάποιες αλλαγές και...τις έκανε! Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια φαίνεται με παραφουσκωμένα χείλη. Δείτε πως ήταν πριν τις πλαστικές.

ράνια καραγιάννη πλαστική

Big Brother: Η Ράνια άφησε το σπίτι και επέστρεψε στα χωράφια της - Αγνώριστη με τη φόρμα της

Η Ράνια άφησε οριστικά πίσω της το σπίτι του Big Brother και πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά στα χωράφια της και στην κανονική της ζωή. Η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και ήταν πραγματικά αγνώριστη με τη φόρμα εργασίας που φορούσε.

Η Ράνια είχε μιλήσει πολλές φορές για τη δουλειά της όσο καιρό βρισκόταν στο ριάλιτι και όπως φαίνεται δεν έχασε καθόλου χρόνου.

Αμέσως μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού βρέθηκε στην περιοχή της και έπιασε για τα καλά δουλειά.

Μαζί με τους αδελφούς της Γιώργο και Σωτήρη βρίσκεται από τις 6,30 το πρωί στο χωράφι, κάνοντας την συγκομιδή ακτινιδίων που είναι και η εποχή τους.

Η Ράνια, φανερά ανανεωμένη και πάντα κεφάτη δεν έκρυψε την έλλειψη που νιώθει για τους συμπαίκτες της ενώ αποκάλυψε και τι τη ρωτάνε όσοι τη συναντούν και την αναγνωρίζουν για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Επίσης, η Ράνια τόνισε ότι δεν χάνει ούτε επεισόδιο από το Big Brother παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού του οποίου ήταν ένοικος κάποτε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Η Ράνια «άδειασε» τον Γρηγόρη - «Μου γυρνάει τα συκώτια...»

Big Brother: Άναψαν τα αίματα από το πουθενά - Ο καυγάς της Ράνιας με τη Χριστίνα και την Σοφία

Share