Ανακοίνωση «βόμβα» από το ΣΚΑΙ - Αυτό είναι το ριάλιτι που παίρνει την θέση του Big Brother

Έσκασε μόλις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοίνωση «βόμβα» από το ΣΚΑΙ - Αυτό είναι το ριάλιτι που παίρνει την θέση του Big Brother

Σε μια ανακοίνωση «βόμβα» προχώρησε ο ΣΚΑΙ ανακοινώνοντας ποιο θα είναι το ριάλιτι που θα αντικαταστήσει το Big Brother στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Ο λόγος για το «House of Fame» το οποίο είναι ριάλιτι μουσικού διαγωνισμού με μεξικάνικο φορμάτ το οποίο θα παρουσιάζει ο.. Νίκος Μουτσινάς.

Το ριάλιτι θυμίζει αρκετά το Fame Story, η πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει μέσα Ιανουαρίου ενώ θα τοποθετηθεί στην prime time ζώνη.

Την ανακοίνωση την έκανε επίσημα και ο Νίκος Μουτσινάς ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος, επικεφαλής της δικσογραφικής εταιρείας Panik Records. Στο μεταξύ, ο ΣΚΑΙ έκανε και μια σημαντική ανακοίνωση για την εκπομπή της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

"Βόμβα" από τον ΣΚΑΙ: Η ανακοίνωση για την Δούκισσα μόλις κυκλοφόρησε

Στον ΣΚΑΙ πλέον ανήκει η Δούκισσα Νομικού, έπειτα από 3 χρόνια εκτός τηλεόρασης. Μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε η ανακοίνωση από το κανάλι για την αρχή της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την Δούκισσα Νομικού

Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων.

Την συνεργασία τους ανακοίνωσε επίσημα νωρίτερα και η Ιωάννα Μαλέσκου με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής Love It.