Λαμπερή παραμονή πρωτοχρονιάς στο Ευτυχείτε με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Γιώργο Τσαλίκη

Πανικός στο Open!

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της έχουν ετοιμάσει ένα πολύ λαμπερό show για αύριο το πρωί για να γιορτάσουνε με το κοινό την παραμονή πρωτοχρονιάς. Στο πλατό του Ευτυχείτε θα βρεθεί τόσο ο Γιώργος Τσαλίκης όσο και η Ζωζώ Σαπουντάζακη.

Το «Ευτυχείτε» αποχαιρετά με πολύ τραγούδι, λάμψη αλλά και συγκίνηση τη χρονιά που φεύγει και δίνει τις πιο όμορφες ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

Expand player

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 9.50 υποδέχονται στο στούντιο την «Βασίλισσα» της πίστας Ζωζώ Σαπουντζάκη, που ξεφυλλίζει το άλμπουμ της μυθιστορηματικής ζωής της αλλά και τραγουδά με το μοναδικό της μπρίο.

Το κέφι όμως δεν σταματά εδώ, αφού ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Αντωνιάδης παίρνουν το μικρόφωνο και μας διασκεδάζουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Φυσικά το τελευταίο «Ευτυχείτε» της χρονιάς, έχει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όπως πάντα, για τις εκπομπές, τα σήριαλ και τα ριάλιτι που έρχονται μέσα στο 2021, αλλά και καλεσμένους που με τις εξομολογήσεις τους καθηλώνουν: Σοφία Μουτίδου, Ματίνα Νικολάου, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και ο Γιάννης Φλωρινώτης, μας συγκινούν και μας κάνουν να χαμογελάσουμε.

Τέλος, η Κατερίνα Λένη, μας ετοιμάζει μια διαφορετική λαχταριστή… τούρτα βασιλόπιτα, για να υποδεχτούμε γλυκά το νέο χρόνο, ενώ σήμερα στο Ευτυχείτε ο Αναστάσιος Ράμμος φίλησε on air την Κατερίνα Ζαρίφη.

Γιατί ξέσπασε χθες στον αέρα του Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης ξέσπασε στον αέρα του Ευτυχείτε αναφορικά με τις διαδικτυακές απάτες και τα ψεύτικα προφίλ που δημιουργούνται με τα στοιχεία της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, όπως και ο συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας, και για αυτό τον λόγο όφειλε να κάνει την αναφορά της στο θέμα αυτό.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως υπάρχουν πολλά προφίλ που χρησιμοποιούν παράνομα το όνομα, τις φωτογραφίες, και τα στοιχεία της υποδύοντας την ίδια.

Η ίδια τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με τους λογαριασμούς αυτούς και μάλιστα ανέφερε πως σκοπεύει να απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: “Θέλω να πω κάτι και να έχω την προσοχή σας. Υπάρχουν κάποιοι ψεύτικοι λογαριασμοί στο Instagram και δικοί μου και του Γρηγόρη.

Παρακαλώ πολύ, αν σας στέλνουν μηνύματα ζητάνε χρήματα και κωδικούς, είναι ψεύτικοι, είναι επικίνδυνοι! Το τονίζω! Έχω μόνο έναν λογαριασμό! Παρακαλώ οτιδήποτε τέτοιο report! Θα απευθυνθώ άμεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Καινούργιου ξεφτίλισε Νικόλ και Παναγιώτη μετά το The Bachelor - «Ζουν τραγωδία! Τους λυπάμαι»

Αντάλλαξαν «πυρά» στον αέρα Παπανώτας και Καινούργιου - «Είναι βλάσφημο»