Η Καινούργιου ξεφτίλισε Νικόλ και Παναγιώτη μετά το The Bachelor - «Ζουν τραγωδία! Τους λυπάμαι»

Απίστευτες δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Καινούργιου ξεφτίλισε Νικόλ και Παναγιώτη μετά το The Bachelor - «Ζουν τραγωδία! Τους λυπάμαι»

H Kατερίνα Καινούργιου σχολίασε την σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου με τη νικήτρια του Bachelor, Νικολέττα, μετά την πρώτη κοινή συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού.

Αυτό είναι το σχόλιο της Καινούργιου για τη σχέση Νικόλ - Παναγιώτη μετά το τέλος του The Bachelor

«Πόσο καιρό θα την ζει αυτή την τραγωδία ο Παναγιώτης και η Νικολέττα γιατί μιλάμε για κωμωδία και τους λυπάμαι. Πόσο καιρό είναι το συμβόλαιο; Δηλαδή δίνουνε ραντεβού πάνε στην Ναταλία να το παίξουνε ερωτευμένοι, πηγαίνουν στο Σύνταγμα χωρίς μάσκες να δείξουν ότι τα έχουνε, μετά έλα στο σπίτι να δείξουμε ότι είμαστε μαζί…»

Και συνέχισε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε: «Θέλω να δώσω αγωνιστικούς χαιρετισμούς για την Ναταλία Γερμανού, έκανε την πιο δύσκολη συνέντευξη της χρονιάς, πως τους αντιμετώπιζε σοβαρά γιατί είναι και στο κανάλι και δεν γελούσε. Ήρωας η γυναίκα προσπαθούσε τι να κάνει».

Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση Νικόλ - Παναγιώτη

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικολέτα Τσομπανίδου, λίγο μετά το τέλος του The Bachelor, να έχουν χωρίσει είναι πάρα πολλά. Οι ίδιοι μέχρι να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση είχαν κρατήσει σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα αλλά... σε ένα story τους το βράδυ της Κυριακής την πέταξαν την σπόντα τους ξεκαθαρίζοντας (;) λίγο το τοπίο!

Συγκεκριμένα το ζευγάρι ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε; Λοιπόν, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν πολύ δυνατό και όμορφο, εγώ προσωπικά σας εύχομαι καλές γιορτές, να έχετε την υγεία σας, να προσέχουμε όλοι αυτό το διάστημα και εύχομαι ότι καλύτερο», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την Νικολέττα να δηλώνει: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καλά. Μην ακούτε γενικότερα ότι βγαίνει. Φιλάκια πολλά».

Βέβαια, τα πράγματα μπερδεύουν πολύ γιατί εκτός από τα δημοσιεύματα, και μια ανάρτηση της Αντζελίνας φούντωσε ακόμα περισσότερο της φήμες για χωρισμό.