The Bachelor: Έκαναν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση Βασιλάκος και Νικολέττα

Όλο φιλιά και αγκαλιές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Έκαναν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση Βασιλάκος και Νικολέττα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα, μετά το χθεσινό λαμπερό τελικό του The Bachelor - δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές - έκαναν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Οι δυο τους έδειχναν πραγματικά πολύ ερωτευμένοι.

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχθηκε το ζευγάρι και από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκε με το πόσο όμορφη είναι η Νικολέττα από κοντά.

The Bachelor Βασιλάκος Νικολέττα

Η Νικόλ τόνισε: «Πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο μυαλό μου και μπήκα στο Bachelor. Ήθελα να κάνω κάτι για μένα και πραγματικά σκεφτόμουν πως ίσως γνωρίσω τον έρωτα της ζωή μου. Ήταν ένα παιχνίδι αλλά για μένα δεν ήταν. Όταν τον πρωτοείδα σάστισα. Έμεινα λίγο.

Πήγα και μου χαμογελάει. Έπαθα σοκ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά το πρώτο ραντεβού άρχισα να νιώθω πράγματα για εκείνον. Δυο φορές νευρίασα πολύ. Στο καραόκε και η άλλη αυτή που ήρθε στη βίλα και κλώτσησε τον κάδο. Όταν ήρθε και μαλώναμε πραγματικά ήθελα να φύγω. Εκείνη η μέρα μας έφερε πιο κοντά. Εγώ δε φοβήθηκα στιγμή να εκφράσω τα συναισθήματά μου».

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε:

«Είχα συναισθήματα για πολλές γιατί όταν είσαι έγκλειστος σε έναν χώρο, θέλοντας και μη όλο αυτό το πράγμα σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα.

Δεν το καταλαβαίνεις. Ήταν πολύ δύσκολα στην τελετή των Ρόδων. Αυτό που ήθελα να τους εξηγήσω είναι ότι δε μου άρεσε η λέξη διώχνω. Ήταν ότι δεν ταιριάζαμε. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα αυτά τα κορίτσια και εύχομαι στον επόμενο Bachelor και τις υπόλοιπες κοπέλες να ζήσουν αυτά που έζησα εγώ.

Δεν γινόταν κάθε φορά η Νικολέττα να ακούει το κάτι παραπάνω από μένα. Ξέρω ότι θα έπρεπε να είμαστε λίγο μετρημένοι. Φάνηκε και ακόμη φαίνεται γιατί μπήκα στο Bachelor. Το είδα και στο εξωτερικό και μου άρεσε πάρα πολύ. Θα συμβούλευα τον επόμενο να είναι ο εαυτός του. Νιώθω τυχερός που μπήκα εκεί μέσα και γνώρισα όλες αυτές τις γυναίκες. Τώρα θέλουμε να αποφορτιστούμε από αυτό. Είναι και το lockdown. Η μητέρα μου ξεχώρισε τη Νικολέττα από την πρώτη στιγμή».

Οι δυο τους ήταν διαρκώς αγκαλισμένοι και αντάλλασσαν φιλιά στον αέρα της εκπομπής, δείχνοντας πως βρίσκονται σε σχέση και είναι πολύ αγαπημένοι.

Οι πρώτες αντιδράσεις της Νικολέττας και του Παναγιώτη μετά τον τελικό του The Bachelor

Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη της στο The Bachelor, η Νικολέττα αποφάσισε να κάνει μία ιδιαίτερη εξομολόγηση στον Παναγιώτη Βασιλάκο με την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εκρηκτική κοκκινομάλλα κατάφερε να φύγει από το ριάλιτι με το μονόπετρο στο χέρι - δείτε εδώ πώς της το έδωσε ο Βασιλάκος - και με τον περιζήτητο εργένη ο οποίος πλέον μπορεί και επίσημα να δηλώνει σε σχέση.

Έτσι, στο Instagram της ανέβασε φωτογραφίες από τον μεγάλο τελικό και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τοννέο αγαπημένο της.

«Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς.@vasilakospanagiotis12 Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει για εμάς τους δύο! Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα έναν άνθρωπο σαν τον Παναγιώτη, με τόσο καθαρή ψυχή! Ευχαριστώ καρδιά μου για όλες τις στιγμές που μου χάρισες! Ανυπομονώ να ζήσουμε ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές μαζί! Σου το είχα πει δεν θα έφευγα αν δεν φεύγαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη όλων σας!!!!!».

The Bachelor Νικολέττα

Από τη μεριά του και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μία εξομολόγηση στη Νικολέττα στο Instagram

Λίγο μετά τον χθεσινό τελικό του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μαζί με την νικήτρια και να της κάνει μία δημόσια εξομολόγηση για όλα όσα έζησαν μαζί αλλά και γι΄αυτό που τον κέρδισε.

Οι δυο τους αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και έτσι η Νικολέττα αποδέχθηκε το μονόπετρο που της προσέφερε με πολύ ρομαντικό τρόπο ο Παναγιώτης.

Ο περιζήτητος εργένης δεν είναι πλέον single και ετοιμάζεται να ζήσει τη ζωή του με τη Νικολέττα, αφού ήταν η παίκτρια που είχε ξεχωρίσει από την αρχή μέσα στο παιχνίδι.

«Νικολέττα μου ότι και να γράψω για εσένα είναι λίγο! Στα έχω πει όλα από κοντά αμέτρητες φορές! Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος όπου η καλοσύνη σου ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια! Αυτό με κέρδισε σε εσένα! Μας εύχομαι ότι καλύτερο! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!!» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ανεβάζοντας παράλληλα δύο φωτογραφίες με τη Νικόλ.

Παναγιώτης Νικολέττα νικήτριαΠαναγιώτης Βασιλάκος Νικολέττα Bachelor