The Bachelor: Αυτή διάλεξε ο Βασιλάκος - Της πέρασε το μονόπετρο στο χέρι

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Αυτή διάλεξε ο Βασιλάκος - Της πέρασε το μονόπετρο στο χέρι

Είναι οριστικό στο «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να αποφασίζει το ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του, για να την παντρευτεί, προσφέροντάς της το μονόπετρο στο τέλος της βραδιάς.

Η Βίβιαν και η Νικόλ ήταν οι δύο τελευταίες, που έμειναν στη βίλα, πραγματοποιώντας μερικά τελευταία αξέχαστα ραντεβού μαζί του. Πρώτα γνώρισαν τους γονείς του, με αμφότερες να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στη συνέχεια τον ακολούθησαν στη Μάνη, με τον Βασιλάκο να ετοιμάζει δύο ραντεβού για την καθεμία, με αποκορύφωμα ένα τελευταίο δείπνο στα μαγευτικά τοπία της περιοχής.

Στο τέλος, όμως, έπρεπε να αποφασίσει και το έκανε, παρουσιάζοντας την επιλογή του σε ένα εξίσου όμορφο τοπίο της Μάνης. Η κοπέλα που διάλεξε, τελικά, είναι η Νικόλ, ενώ νωρίτερα αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του πατέρα του ο Βασιλάκος.

The Bachelor: Η πραγματική ηλικία, καταγωγή και οι... πλαστικές της Νικόλ που διάλεξε ο Βασιλάκος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα. Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

Στο βίντεο της παρουσίασης της είπε: “Είμαι η Νικολέττα και έχω έρθει στο Bachelor για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το Bachelor, μόνο η προσωπικότητα μου χωρίς την εμφάνιση μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor το φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο”.

Στη συνέντευξη της στο πρώτο επεισόδιο είπε: “Θα ήθελα να με δει ο Bachelor και να πάθει την πλάκα του και να μην έχει λόγια”. Όταν συστήθηκε στον Παναγιώτη, του είπε ότι είναι μαζορέτα και πως χορεύει για διάφορες ποδοσφαιρικές και μπασκετικές ομάδες. Επίσης του είπε πως περιμένει να βάλει γκολ στην καρδιά της”. Ο Παναγιώτης είπε για εκείνη: “Είναι κοκκινομάλλα, έχει κάτι ξεχωριστό από τις άλλες, είναι μαζορέτα και έχουμε ένα κοινό “το ποδόσφαιρο””. Η Νικολέττα είπε στη συνέχεια: “Φάνηκε ότι του άρεσα, δάγκωσε και τα χείλη του σε κάποια φάση που μιλούσαμε όποτε φαντάζομαι ότι αυτό σίγουρα είναι θετικό”. Είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη. Ποια είναι η ηλικία της; Η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι 21 ετών.