The Bachelor: "Τσακισμένος" ο Βασιλάκος - Το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

Η αποκάλυψη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor:

«Τσακισμένος» εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για λίγο στο μεγάλο τελικό του «The Bachelor», με ένα πρόβλημα υγείας να τον έχει τρομάξει, χωρίς να το κρύψει.

Ο πρώτος Bachelor έφερε τις δύο φιναλίστ προ των γονιών του, στέλνοντας ένα γράμμα που θα έλεγε, ότι θα τους γνωρίσουν και θα έχουν την ευκαιρία για μια πρώτη κουβέντα, πριν εκείνος διαλέξει την εκλεκτή της καρδιάς του. Πριν από αυτό, όμως, είχε μια αποκάλυψη να κάνει.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης ανέφερε, ότι ο πατέρας του - που με τη μητέρα του "πρόδωσαν" την νικήτρια - δεν μπορούσε να έρθει στη βίλα λόγω ενός προβλήματος υγείας. Δεν υπάρχει, όμως, κάποιο σοβαρό θέμα, με εκείνον απλά να μιλά με τις υποψήφιες μέσω βίντεο.

Τελικός The Bachelor σήμερα - Κάνει ή όχι πρόταση γάμου ο Βασιλάκος;

Ένας κύκλος κλείνει σήμερα το βράδυ στον ALPHA, καθώς σήμερα θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του ριάλιτι The Bachelor κι ενώ ξέρουμε ποια είναι η νικήτρια - δείτε εδώ - αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον σε όλους είναι, θα της κάνει πρόταση γάμου ο Βασιλάκος ή μήπως θα επιλέξει να περάσουν λίγο χρόνο μαζί στην πραγματική ζωή για να δουν πως θα πάει αυτή τη σχέση;

Όλη η αλήθεια για το τι θα συμβεί σήμερα στον τελικό του The Bachelor

Η αλήθεια είναι πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος από την αρχή του παιχνιδιού, όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, έχει δείξει στην παραγωγή το μέρος που θα ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και η δεύτερη αλήθεια είναι πως έχει αγοράσει ήδη το μονόπετρο που θα δώσει στην εκλεκτή της καρδιάς του.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν ο ίδιος σήμερα θα δώσει και το μονόπετρο στην τυχερή που θα πάρει το τελευταίο τριαντάφυλλο μαζί με την καρδιά του.

Εμείς, βέβαια, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, γνωρίζουμε πως ο Βασιλάκος έχει ήδη χωρίσει με την παίκτρια που επέλεξε από το παιχνίδι. Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ.