Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας - «Υπάρχει ένας αλήτης απατεώνας...»

Το ξέσπασμά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας - «Υπάρχει ένας αλήτης απατεώνας...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης από κάποιον απατεώνα.

Ο δημοσιογράφος προστέθηκε στη λίστα των clebrities που έχουν δεχθεί κάποια επίθεση στον λογαριασμό τους στο Instagram.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξήγησε πως κάποιος επιτήδειος δημιούργησε έναν λογαριασμό στο όνομά του προκειμένου να αποσπά προσωπικά στοιχεία και χρήματα από τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Καλησπέρα και συγγνώμη, γιατί ποτέ δεν πίστευα πως θα αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο‼️ Υπάρχει ένας αλήτης-απατεώνας που ξεκίνησε με ένα λογαριασμό G.goudaras_official και τη φωτογραφία μου και ενοχλούσε κόσμο ζητώντας τους χρήματα (υποτίθεται για εμένα…) ή pin καρτών…

Μετά από τις πολλές αναφορές άλλαξε τη φωτογραφία(έβγαλε εμένα…) και έκανε το λογαριασμό goudaras7, συνεχίζοντας όμως να κάνει το ίδιο λέγοντας πως είμαι εγώ‼️ Ζητάει μέχρι και χρήματα για να δώσω(υποτίθεται εγώ…) σε δάνειο που έχω για το μαγαζι. Σας ζήτω και πάλι συγγνώμη και σας παρακαλώ να προσέχετε και να του κάνετε αναφορές», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, ενώ πριν από δύο μέρες θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και η Αντζελίνα του The Bachelor.

Γρηγόρης Γκουντάρας απάτη Instagram

Πέρα από την απάτη, πρόσφατα ο Γρηγόρης Γκουντάρας βίωσε και μία μεγάλη απώλεια

Θρήνος επικράτησε στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε, στον αέρα του OPEN, με αφορμή τα συγκλονιστικά λόγια του Γρηγόρη Γκουντάρα, για έναν γνωστό του που έφυγε από τη ζωή.

Αφορμή για την αποκάλυψη, στάθηκε η είδηση πως ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σοβαρά με κορωνοϊό στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, πρόσφατα έχασε έναν γνωστό του από το Λαγονήσι, ηλικίας 49 ετών, χωρίς υποκείμενο νόσημα.

«Η κατάσταση δυστυχώς είναι ανεξέλεγκτη. Χάσαμε έναν συνάνθρωπό μας γνωστό μου, 49 χρονών, στο Λαγονήσι. Τα λέω προς επίρρωση των όσων είπε ο Γιώργος Μαυρίδης. 49 χρονών, δεν κάπνιζε, δεν έπινε και δούλευε όλη τη μέρα. Αδύνατος και χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα», εξομολογήθηκε.