Γιώργος Μαυρίδης: Κόλλησε κορωνοϊό - Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Μόλις έγινε γνωστό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Μαυρίδης: Κόλλησε κορωνοϊό - Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Μόλις πριν από μερικά λεπτά έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, πως ο Γιώργος Μαυρίδης έχει κολλήσει κορωνοϊό και αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη με τον επικίνδυνο ιό.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και μέσα από μήνυμα που έστειλε σε συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε πως θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η αγαπημένη του, Κρίστη Καθάργια.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό. Συνεργάτης της εκπομπής επικοινώνησε μαζί του και είναι συγκλονιστική η περίγραφή των όσων περνάει στο νοσοκομείο», είπαν στο Ευτυχείτε.

«Ναι δυστυχώς κόλλησα και εγώ και η γυναίκα μου και για να βρίσκομαι στο νοσοκομείο, κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς σας», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο μήνυμα που έστειλε στον συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Μαυρίδης έζησε και μία περιπέτεια σε ταξίδι του στο εξωτερικό. Δείτε εδώ τι είχε συμβεί.

Κρίστη Καθάργια: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Γιώργο Μαυρίδη - «Ευτυχώς σε ξέρω, σε αντίθεση με όσους..»

Η Κρίστη Καθάργια θέλησε να δείξει τη στήριξη της στον αγαπημένο της, Γιώργο Μαυρίδη με μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή τα όσα έζησε στο Μεξικό.

Επί τέσσερις ημέρες, η ψυχολόγος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και για αυτό θέλησε να του πει δημόσια πόσο τον αγαπάει, αλλά και να του πει πόσο «αλάνι» είναι.

«Για να μπορείς να γελάς δυνατά, αγκαλιά με τους ανθρώπους που αγαπάς!

Γι'αυτό δε πρέπει να ξεχνάς πως όταν νιώθεις ότι πέφτεις, εκεί είναι που αντέχεις κι άλλο, λίγο ακόμη ! Γι'αυτό...

Σας έχω πει ότι αγαπάω τον άντρα μου περισσότερο απ'όσο φανταζόμουν;

Ε σας το λέω τώρα! Και το λέω και σ' εκείνον!

Σ'αγαπάω αλάνι μου

Περισσότερο απ'όσο ξέραμε και οι δύο μέχρι χθες..

Υγ: Όχι, δε μ'αφησαν να μιλήσω μαζί σου ούτε μισό λεπτό, ποτέ, καμία μέρα. Ευτυχώς σε ξέρω, σε αντίθεση με όσους σε έκρυβαν σε "ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες".

Δεν είχαν ιδέα έτσι;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα σήμερα, ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την κράτηση του, ενώ έδειξε και την φωτογραφία που αποδεικνύει ότι τον κρατούσα σε κελί.