Κώστας Βουτσάς: «Ράγισε» καρδιές η κόρη του - «Σαν σήμερα θα σε έπαιρνα να σου πω χρόνια πολλά...»

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Σαν σήμερα ο Κώστας Βουτσάς θα είχε τα γενέθλιά του και έτσι η κόρη του Θεοδώρα, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία κατάφερε να «ραγίσει» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

Το 2020 φεύγει και ο Κώστας Βουτσάς είναι ένα από τα άτομα που παίρνει μαζί του. Πριν από λίγου μήνες ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή και οι κόρες του δεν τον ξεχνούν ούτε λεπτό.

Expand player

Αυτή τη φορά, η Θεοδώρα Βουτσά με αφορμή τα γενέθλιά του που θα ήταν σαν σήμερα, ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο κείμενο και το συνόδευσε με μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον μπαμπά της, ενώ και η Αλίκη Κατσαβού συγκίνησε με τα λόγια της για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Κώστα Βουτσά.

«Ζήσαμε έναν Έρωτα Βαθύ, Μεγάλο... για 42 χρονια... Τέτοια ώρα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω Χρονια Πολλα Μπαμπά! Να τα εκατοστήσεις! Και θα με διόρθωνες... Να τα Χιλιάσω!!! Και 31.12 θα ερχόμουν με τον Νικο και την #ΗλεκτραΚωνσταντινα να σου φέρουμε την τούρτα σου, να σβήσεις τα κεράκια, να κανεις ευχή... Τώρα θα ανάψω αλλο κερί... στη μνήμη σου. Και θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ευχαριστω που το αίμα σου, η δύναμη σου, κυλάει μέσα μου και με βοηθάει να αντιμετωπίσω το πένθος, την απώλεια, τη θλίψη... Θα πω Ευχαριστω που με έμαθες να σηκώνομαι, Ευχαριστω που με βοήθησες να ανακαλύψω τον καλλιτέχνη μέσα μου, να αγαπήσω τον εαυτό μου, να αισθάνομαι τυχερή που ειμαι γυναίκα... Σ´ευχαριστω γαιτι με επεισες ότι ειμαι ικανή να κάνω ότι θέλω στη ζωή μου. Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι υπήρξες ο καλύτερος πατέρας για μένα...

«Η μόνη μου γαλήνη είναι ότι αυτό το δικαίωμα

να σ’ αγαπώ μέχρι τα τρίσβαθα της ψυχής,

δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει

και να μου το αφαιρέσει κανείς.

Σ’ αγαπώ.

Κι είμαι κοντά σου

είμαι κοντά σου,

είμαι πολύ κοντά σου,

σου λέω, πάντα, παντού,

αλλά τι κρίμα που δεν σ’ αγγίζω,

που δεν σε βλέπω...»

-Νίκος Εγγονόπουλος», έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά κάτω από τη φωτογραφία της.

Τι συμβαίνει με τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά;

Πρόβλημα υπάρχει τους τελευταίους μήνες με την διαθήκη του Κώστα Βουτσά, με την Αλίκη Κατσαβού να έχει δυσκολίες, καθώς η διαδικασία λόγω της κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν τρέχει.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η ηθοποιός μέσα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Λοιπόν, μιλώντας για την περιουσία του Κώστα Βουτσά.

«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την οικογένεια, ευτυχώς, είμαστε όλοι αγαπημένοι. Το αστείο είναι ότι γράφονται ανακρίβειες και το δυστύχημα επίσης είναι ότι το ίντερνετ τις αναπαράγει για χρόνια, οπότε διαιωνίζεται το λάθος. Υπάρχουν οπωσδήποτε πνευματικά δικαιώματα, καθώς ο Κώστας ήταν και πρόεδρος στον «Διόνυσο», στην Εταιρεία Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, και είχε φροντίσει για όλους τους ηθοποιούς, όχι μόνο για τον εαυτό του.

Τα δικαιώματα από τις ταινίες, από την τηλεόραση, αλλά και όλα τα πνευματικά δημιουργήματά του ως ηθοποιός, θα γίνουν τα απαραίτητα, αλλά τώρα, λόγω κορονοϊού, δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει, προκειμένου να δηλωθούμε ως οι κληρονόμοι του και να τακτοποιηθούν τα κληρονομικά. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, γιατί είμαστε όλες αγαπημένες μεταξύ μας. Δεν έχει καμία διαθήκη να τα ορίσει διαφορετικά, δεν υπάρχει διαθήκη, έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα του νόμου, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν έτσι όπως ορίζει ο νόμος», είχε δηλώσει. Δείτε εδώ την ιστορία πίσω από τον γάμο της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλίκη Κατσαβού: «Λύγισε» το διαδίκτυο με το στιγμιότυπο με τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο

Ραγίζει καρδιές η Καραγιάννη για τον Βουτσά: "Δεν συγχώρησα ποτέ στον εαυτό μου που..."