Αλίκη Κατσαβού: «Λύγισε» το διαδίκτυο με το στιγμιότυπο με τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο

Η σπαρακτική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού: «Λύγισε» το διαδίκτυο με το στιγμιότυπο με τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο με τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο, το οποίο έκανε ολόκληρο το διαδίκτυο να «λυγίσει».

Η αγαπημένη ηθοποιός φροντίζει πολύ συχνά να φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις από τα υπέροχα χρόνια που έζησε στο πλευρό του Κώστα Βουτσά και να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές που πέρασε ο αείμνηστος ηθοποιός μαζί με τον γιο του.

Μπορεί ο μικρός Φοίβος να έχει μεγαλώσει πλέον, ωστόσο η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε σήμερα μία φωτογραφία από τότε που ήταν ακόμα μωρό και έκανε τα πρώτα του βήματα προς την αγκαλιά του μπαμπά του. Συγκίνηση προκάλεσε βέβαια και μία ανάρτηση που έκανε χθες η Αλίκη Κατσαβού.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Κώστας Βουτσάς γιος

Αλίκη Κατσαβού: Πλημμύρισε από συγκίνηση το διαδίκτυο με την φωτογραφία του Φοίβου και του Κώστα Βουτσά

Από συγκίνηση πλημμύρισε το βράδυ της Κυριακής το διαδίκτυο με μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Αλίκη Κατσαβού, με το γιο της Φοίβο και τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.

Η ηθοποιός δεν ξεχνάει λεπτό το σύζυγό της, ο οποίος της χάρισε το αγγελούδι της, στο οποίο έχει απεριόριστη αδυναμία. Μπορεί να έχουν περάσει αρκετοί μήνες, από την ημέρα που "έφυγε" από τη ζωή, ωστόσο δεν βγαίνει από το μυαλό της.

Χθες, το βράδυ της, η Αλίκη Κατσαβού το πέρασε με το γιο της Φοίβο στο σαλόνι του σπιτιού τους, βλέποντας μια παλιά ελληνική ταινία με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά.

Μάλιστα, η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για το θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Αλίκη Κατσαβού Φοίβος Κώστας Βουτσάς

Κώστας Βουτσάς: Η φωτογραφία του γιου του με την Αλίκη Κατσαβού συγκίνησε μετά το θάνατο του

Ο Φοίβος Βουτσάς έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει ένα πανέμορφο αγοράκι. Είναι μόλις τεσσάρων και τον Σεπτέμβρη πήγε για πρώτη φορά σχολείο. Η Αλίκη Κατσαβού από τις πρώτες κιόλας στιγμές μετά τη γέννησή του δε σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες του γιου της και στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του αγαπημένου μας Κώστα Βουτσά, μαμά και γιος είναι πιο δεμένοι από ποτέ. Μαζί απολαμβάνουν εκδρομές, δραστηριότητες, χάδια και αγκαλιές. Πριν από μερικές μέρες, ο μικρός Φοίβος έκανε το πρώτο του μάθημα ιππασίας και η Αλίκη Κατσαβού, σαν περήφανη και ευτυχισμένη μαμά, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία του γιου της στο Instagram. Δείτε εδώ την ανάρτηση της μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Το αγοράκι κάθεται εμφανώς ενθουσιασμένο πάνω σε ένα πόνυ και κάνει την πρώτη του βόλτα με την καθοδήγηση ενός εκπαιδευτή.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Φοίβος ιππάσια