Σπάνια φωτογραφία απ' όταν έβγαινε η Σία Βοσκανίδου με τον Ασημακόπουλο του Survivor

Τα «τσούζανε» παρέα πριν πάει στη ζούγκλα αυτός και στο σπίτι του Bachelor εκείνη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Βοσκανίδου ανέβασε μία πολύ σπάνια φωτογραφία από τον καιρό που έβγαινε με τον καλό της φίλο, Γιώργο Ασημακόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον φετινό κύκλο του Survivor.

O Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στην εκπομπή του το πόσο πολύ μοιάζουν αυτοί οι δύο και η Σία θέλησε να του απαντήσει με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Expand player

Ανέβασε λοιπόν ένα Insta story, το οποίο είχε τραβηχθεί αρκετό καιρό πριν, δηλαδή πριν μπει η Σία στην βίλα του The Bachelor προκειμένου να διεκδικήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, και πριν φύγει ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Σας παρουσιάζω τον... δίδυμο αδερφό μου».

Η προίκα του Survivor - Γιώργου Ασημακόπουλου: Η οικογένειά του έχει 11 καταστήματα ρούχων

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor, στην ομάδα των Μαχητών! Οι γονείς του το πρωί της Τετάρτης, μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, και αποκάλυψαν πράγματα που δεν γνωρίζαμε γι' αυτόν.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν πως... έχει και προίκα καθώς η οικογένειά του έχει 11 καταστήματα ρούχων 4 εκ των οποίων διαχειρίζεται ο παίκτης του Survivor στην Αθήνα.

«Ο Γιώργος είναι αγωνιστής, είναι Survivor. Θα αγωνιστεί. Θα καταφέρει σε όλες τις συνθήκες αυτές.», δήλωσε η μητέρα του Σάντυ.

«Του αρέσει πολύ η δημοσιότητα, σε ποιον δεν αρέσει;» συνέχισε η μητέρα του.

«Ο Γιώργος πάει να το ζήσει. Του αρέσει η θάλασσα, η φύση, του αρέσει να αγωνίζεται... Από 18 χρονών έφυγε από το σπίτι για την Αθήνα για να γίνει επιχειρηματίας», αποκάλυψε από την άλλη πλευρά ο πατέρας του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σία Βοσκανίδου: Δείτε την για πρώτη φορά χωρίς ίσιο μαλλί - Άλλος άνθρωπος

Survivor 4: Άγριο κράξιμο του Γιώργου Ασημακόπουλου σε Μαριπόζα - "Νομίζει ότι είναι πριγκίπισσα!"