Survivor 4: Άγριο κράξιμο του Γιώργου Ασημακόπουλου σε Μαριπόζα - "Νομίζει ότι είναι πριγκίπισσα!"

Ξεκινήσαμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Άγριο κράξιμο του Γιώργου Ασημακόπουλου σε Μαριπόζα -

Με το καλημέρα σας στο Survivor 4, οι παίκτες που δουλεύουν και οι παίκτες που...τεμπελιάζουν μάλλον έχουν ξεχωρίσει και αυτό ενοχλεί αρκετούς. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν δίστασε να ρίξει τα πυρά του στους συμπαίκτες του.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατηγόρησε τον Τζέιμς και την Έλενα Κρεμλίδου πως ο ένας κοιμάται όλη την ώρα και η συμπαίκτρια του είναι σαν "πριγκίπισσα¨ που τα θέλει όλα έτοιμα!

Βλέπουμε λοιπόν ήδη κάποιες κόντρες να ξεκινούν μιας και ο πρώτος παίκτης δεν πήγε εκεί για διακοπές αλλά για να κατακτήσει τo έπαθλο! Δείτε ωστόσο ποια ομάδα παίρνει την ασυλία!

Survivor 4: Πλάνταξε στο κλάμα ο Τριαντάφυλλος - Η κίνηση που αφιέρωσε στα παιδιά του

Το δεύτερο επεισόδιο του Survivor 4 ξεκίνησε και οι παίκτες προσπαθούν να ενσωματωθούν στην νέα κατάσταση και στο νέο "σπίτι τους". Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα, θέλησε να φτιάξει κάτι ώστε να του θυμίζει τα παιδιά του και να παίρνει δύναμη.

Ο τραγουδιστής, πάνω σε ένα ξύλο χάραξε τα αρχικά των ονομάτων των παιδιών του ώστε να τα βλέπει καθημερινά να παίρνει δύναμη αλλά να το βλέπουν και τα παιδιά του πίσω στην Ελλάδα και να ξέρουν πως ο μπαμπάς τους αν και πάρα πολύ μακριά δεν τα ξεχνάει. Μάλιστα μιλώντας για αυτά ο τραγουδιστής, πλάνταξε στο κλάμα!

Μια άλλη πλευρά του εαυτού του λοιπόν έβγαλε προς τα έξω ο τραγουδιστής, για να δούμε, θα είναι αυτό αρκετό ώστε να του δώσει δύναμη στον στίβο μάχης;

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος σερνόταν στο πρώτο αγώνισμα - Έφτασε τελευταίος και καταϊδρωμένος

Το Survivor 4 ξεκίνησε και ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να τα βρήκε ήδη σκούρα στο πρώτο αγώνισμα και μάλιστα τερμάτισε τελευταίος.

Παρότι χορτασμένος και δυνατός, ο τραγουδιστής φαίνεται να δυσκολεύτηκε αρκετά στο αγώνισμα με αποτέλεσμα να τον «καταπιεί» η θάλασσα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τριαντάφυλλος έχασε πολύ εύκολα από τον Ροδίτη, Τζέιμς Καφετζή και πρόλαβε με το ζόρι να βγει στην στεριά και να χτυπήσει τους στόχους!