Survivor spoiler 28/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία!

Προσοχή, ΔΙΑΡΡΟΗ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 28/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία!

Η χθεσινή μας και πρώτη διαρροή για το Survivor 4 βγήκε σωστή, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς τελικά κέρδισαν οι Μαχητές με 10-6 έναντι των Διάσημων! Σήμερα 28/12 θα παρακολουθήσουμε μια μάχη που ως έπαθλο έχει ασυλία!

Πάμε να δούμε αναλυτικά όσα θα γίνουν από δω και πέρα στο Survivor. Σύμφωνα με το τρέιλερ που έχει βγει στη δημοσιότητα για το σημερινό επεισόδιο, στο Συμβούλιο του νησιού κάποιος από τους παίκτες θα δηλώσει ψυχολογική πίεση και θα πει πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο- δείτε εδώ ποιος. Μάλιστα βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να ρωτάει αν είναι η τελική του απόφασή, καθώς μετά δεν υπάρχει επιστροφή.

Επίσης στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο να υποφέρει αφού παρουσιάζει συμπτώματα δηλητηρίασης, όπως και η Αγγελική Λάμπρη.

Ας δούμε τώρα τα αγωνιστικά: Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα στο αγώνισμα της ασυλία. Όπως φαίνεται στο τρέιλερ ο στίβος είναι μεγάλος και ο στόχος αρκετά απαιτητικός. Διάσημοι και Μαχητές δεν θέλουν να χάσουν από την αρχή κάποιο μέλος των ομάδων τους, αφού είναι κάτι που θα τους ρίξει νωρίς την ψυχολογία και το Survivor ακόμη δεν έχει δείξει τα…δόντια του.

Η ομάδα που θα κερδίσει ωστόσο σήμερα την ασυλία είναι οι Μαχητές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, τις οποίες και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη!

Δείτε το σημερινό trailer του Survivor

Πως θα γίνεται η αποχώρηση των παικτών

Οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη με θετική ψήφο και για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δυο ομάδες, δηλαδή και από τους Μαχητές και από τους Διάσημους, αλλά μπορεί να γίνει και δυο παίκτες από τους διάσημους και δυο παίκτες από τους μαχητές. Αυτό λογικά θα προκύπτει από τα αγωνίσματα.