Survivor Spoiler 28/12: Δεν φεύγει τελικά η Κρεμλίδου - Άλλαξε γνώμη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor Spoiler 28/12: Δεν φεύγει τελικά η Κρεμλίδου - Άλλαξε γνώμη

Όπως ήταν λογικό, θέμα συζήτησης σε πολλές εκπομπές ήταν η πρεμιέρα του Survivor 4, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, ακόμη δεν έγινε και μια παίκτρια θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο λόγος για την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες τελικά δεν φεύγει από το παιχνίδι.

Το ρεπορτάζ μάλιστα που σας γράψαμε νωρίτερα πως πήρε την απόφαση να φύγει λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο, επιβεβαιώθηκαν και από το Ευτυχείτε.

Συγκεκριμένα, την αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα του OPEN, δηλώνοντας πως 24χρονη θέλει να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Άλλαξε γνώμη η Κρεμλίδου και δεν φεύγει από το Survivor 4

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες, που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, τελικά η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, δεν θα φύγει από το παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο για να πάρει την απόφαση αυτή ήταν η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού όπως μπορείτε να δείτε και στο trailer, πως η απόφαση της θα είναι οριστική και δεν θα μπορέσει να την αλλάξει.

Έλενα Κρεμλίδου: Η καταγωγή και η ηλικία της Μαχήτριας του Survivor

Έλενα Mariposa Κρεμλίδου Survivor

  • Η Έλενα Κρεμλίδου είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη
  • Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός
  • Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000!
  • Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές
  • Έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader
  • Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων
  • Στο SURVIVOR έρχεται για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ
  • Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και L.A