Survivor 4 - highlights: Η διπλή νίκη των Μαχητών, ο Τριαντάφυλλος που σερνόταν και οι τσακωμοί

Όσα είδαμε στην πρεμιέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights: Η διπλή νίκη των Μαχητών, ο Τριαντάφυλλος που σερνόταν και οι τσακωμοί

Πρεμιέρα έκανε χθες, 27/12 το Survivor 4 και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν απολαυστικό. Όπως είδαμε οι παίκτες και των δυο ομάδων μπήκαν διαβασμένοι, καθώς οι εντάσεις ξεκίνησαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Ενώ, οι Μαχητές φαίνεται πως έχουν τις καλύτερες - μέχρι ώρα επιδόσεις - αφού κέρδισαν και τα δυο αγωνίσματα. Βέβαια, ο χειρότερος παίκτης, όπως και τα social media έκριναν είναι ο Τριαντάφυλλος καθώς σερνόταν μέσα στο στίβο μάχης, λέγοντας στο τέλος πως το νερό δεν είναι το στοιχείο του.

Αναλυτικά όλα τα highlignhts της πρεμιέρας του Survivor 4

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, επέστρεψε και η πρεμιέρα ήταν άκρως εντυπωσιακή με τον Γιώργο Λιανό να κάνει την εμφάνισή του στον Άγιο Δομίνικο με ελικόπτερο!

Μετά από δύο χρόνια το Survivor επέστρεψε και στα πρώτα πλάνα ο νέος παρουσιαστής του ριάλιτι έκλεψε την παράσταση ενώ ακολούθησε και μια μίνι παρουσίαση των 20 παικτών, 10 Διασήμων και 10 Μαχητών!

Αυτό ωστόσο που μας έκανε εντύπωση και ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενη χρόνια ήταν πως αμέσως ξεκίνησε ένα μίνι αγώνισμα με τους 20 παίκτες να προσπαθούν να φτάσουν πιο γρήγορα στην... στεριά κολυμπώντας και να αποκτούν το πλεονέκτημα να διαλέξουν πρώτοι παίκτες στα δύο πρώτα αγωνίσματα! Δείτε εδώ πως θα γίνεται η αποχώρηση των παικτών!

Το μήνυμα του Γιώργου Λιανού στον Σάκη Τανιμανίδη - «Θα ήθελα όλοι να..»

Στην μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4 φυσικά ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο πλέον παρουσιαστής του ριάλιτι επιβιώσεις βρίσκεται φέτος στο τιμόνι καθώς η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα «εμπόδισε» τον Σάκη Τανιμανίδη να ταξιδέψει προς τον Άγιο Δομίνικο.

Στην αποψινή πρεμιέρα του Survivor και συγκεκριμένα στην παρουσίαση των παικτών ο Γιώργος Λιανός, όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στον Σάκη και του έστειλε ένα μήνυμα για τον ερχομό των διδύμων του.

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα όλοι μας να ευχηθούμε στο φίλο μας τον Σάκη, με το καλό να υποδεχθεί τα δίδυμα.».

Ξεκίνησαν οι πρώτες εντάσεις - Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς

Οι πρώτες εντάσεις έκαναν την εμφάνιση τους και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και στους Μαχητές!

Στην παρουσίαση των παικτών, οι Μαχητές δήλωσαν πως το παιχνίδι είναι η ζωή σου ο θάνατός μου, κάτι που εξόργισε τον Αλέξη Παππά.

Ο παίκτης των Μαχητών, Chris Σταμούλης, πήρε αμέσως τον λόγο και είπε: «Ήθελα να πω ότι σχόλια όπως ο θάνατός σου, η ζωή τους… Εντάξει εδώ ήρθαμε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε και να περάσουμε καλά. Σίγουρα ήρθαμε κι οι δύο ομάδες για τη νίκη αλλά όχι για να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον.

Δεν το είπα για να έρθω σε αντιπαράθεση ή ρήξη αλλά νομίζω ότι ο θάνατός σου η ζωή μου το λέμε σε ακραίες καταστάσεις που έχουν κάνουν με πόλεμο. Εδώ δεν είναι αληθινός πόλεμος, είναι ένα παιχνίδι

Ο Chris Σταμούλης επισήμανε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ότι φυσικά δεν θα τους σκοτώσουν αλλά «θα τους σκοτώσουν» στα παιχνίδια κι σε 30 ημέρες που θα πεινάει θα συμφωνούν όλοι με τα λεγόμενα του.

Ο Περικλής Κονδυλάτος συμμετείχε επίσης στη λογομαχία αυτή και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι συμπαίκτες μου αποφεύγουν να λένε μεγάλα λόγια, όπως η αντίπαλη ομάδα κι αυτό με στενοχωρεί για αυτούς γιατί δείχνει φόβο.»

Αυτό ήταν το πρώτο έπαθλο για την νικήτρια ομάδα!

Η αγωνία είχε φτάσει στο κόκκινο με τους παίκτες να ξεκινάνε πολύ δυναμικά. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, μάλιστα, τα πρώτα έπαθλα για το αγώνισμα.

Το πρώτο έπαθλο για την μεγάλη, λοιπόν, πρεμιέρα ήταν το νερό ΒΙΚΟΣ και το αλεύρι ώστε να φτιάξουν οι νικητές ψωμί!

Τριαντάφυλλος σερνόταν στο πρώτο αγώνισμα - Έφτασε τελευταίος και καταϊδρωμένος

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να τα βρήκε ήδη σκούρα στο πρώτο αγώνισμα και μάλιστα τερμάτισε τελευταίος.

Παρότι χορτασμένος και δυνατός, ο τραγουδιστής φαίνεται να δυσκολεύτηκε αρκετά στο αγώνισμα με αποτέλεσμα να τον «καταπιεί» η θάλασσα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τριαντάφυλλος έχασε πολύ εύκολα από τον Ροδίτη, Τζέιμς Καφετζή και πρόλαβε με το ζόρι να βγει στην στεριά και να χτυπήσει τους στόχους!

Ανίκητη η Κάτια Ταραμπάνκο - Τους έκανε όλους «σκόνη»

Η νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, φαίνεται εκτός από τέλειο μοντέλο να είναι και τέλεια αγωνίστρια μιας και τους έκανε «σκόνη» στο πρώτο αγώνισμα.

Η νικήτρια του GNTM με το "καλημέρα' απέδειξε πως όντως είναι από τα ισχυρά χαρτιά της ομάδα της, αφού "κατάπιε" την Σοφία Μαργαρίτη και έφτασε εύκολα στη νίκη, βάζοντας προσωρινά την ομάδα της μπροστά στο σκορ με 3-2!

Η Κάτια ήταν αρκετά καλή στην ταχύτητα μέσα στο νερό ενώ και με τον στόχο δεν τα πήγε άσχημα φτάνοντας πολύ εύκολα στη νίκη που έδωσε το προβάδισμα στους νικητές!

Σαν τον Ντάνο κι ο Ασημακόπουλος - Έκανε τον σταυρό του πριν ριχτεί στον στίβο μάχης

Το πρώτο αγώνισμα του Survivor 4 ήταν αρκετά απαιτητικό για αυτό και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε να κάνει τον σταυρό του μπας και τον βοηθήσει ο Θεός ή ο.. Ντάνος!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο νικητής του πρώτου Survivor και είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει συζητηθεί τόσο πολύ! Όπως είναι, λοιπόν, αναμενόμενο όλοι οι επόμενοι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να το μιμιθούν προκειμένου να κερδίσουν την ανάλογη δόξα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φαίνεται να μπήκε αρκετά δυναμικά και είναι έτοιμος να προκαλέσει με τις κινήσεις του μιας και πριν πέσει στην θάλασσα έκανε τον σταυρό του σαν ένας άλλος Ντάνος!

Αυτή η ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα και το έπαθλο!

Απόλυτη επιβεβαίωση για το Youweekly, το οποίο ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε και πέτυχε την διαρροή του Survivor 4 αναφορικά με την νίκη!

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στον ΣΚΑΙ και μαζί το Youweekly στα spoilers του! Οι Μαχητές επικράτησαν με 10-6, όπως και σας είχαν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος ήταν και εκείνος που σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μαχητές κέρδισαν άφθονο νερό ΒΙΚΟΣ καθώς και αλεύρι για να φτιάξουν ψωμί ενώ οι Διάσημοι πήραν μόλις 5 λίτρα νερό!

Άγριο κράξιμο στην Κρεμλίδου από τους συμπαίκτες της

Δύσκολη αρχή για την Έλενα Κρεμλίδου το "μεγάλο όνομα" της ομάδας των Μαχητών! Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα στο πρώτο πρωινό της ομάδας στο νησί, μετά από ένα πολύ δύσκολο βράδυ, η Έλενα Κρεμλίδου ξύπνησε αδιάθετη και αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς! Έτσι δεν έλειψαν οι πρώτες μουρμούρες από συμπαίκτες της και οι χαρακτηρισμοί!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος που "έκραξε" την Μαριπόζα, με την Έλενα Λιλιοπούλου να προσπαθεί να την υπερασπιτεί!

Τσακωμός στους Διασήμους για ένα... καβούρι!

Μετά το επεισόδιο στους Μαχητές, είχαμε ένταση και στην ομάδα των Διασήμων με πρωταγωνιστές τον Περικλή και την Άννα Μαρία για ένα καβούρι!

Συγκεκριμένα ο πρώτος έπιασε ένα καβούρι και πρότεινε να το βάλουν στο ρύζι για να πάρει... γεύση και η αντίδραση των γυναικών και ειδικά της Άννα Μαρίας που είπε πως θα ήταν κρίμα να σκοτώσουν το ζωντανό απλά για πάρει γεύση το ρύζι!