Survivor 4 spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο έπαθε τροφική δηλητηρίαση - Ποιος παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς;

Δείτε το trailer του δεύτερου επεισοδίου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο έπαθε τροφική δηλητηρίαση - Ποιος παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς;

Με δυσκολίες ξεκινά το Survivor, αφού μετά την δύσκολη νύχτα για τις δύο ομάδες η Κάτια Ταραμπάνκο θα υποστεί τροφική δηλητηρίαση από κάτι που θα φάει στο δάσος, ενώ στο συμβούλιο παίκτης - παίκτρια θα ανακοινώσει πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι για ψυχολογικούς λόγους, δείτε εδώ ποια!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι εκεί θα έχουμε μια μεγάλη μάχη για την πρώτη ασυλία της χρονιάς! Ποιος θα την πάρει; Περισσότερα εδώ! Δείτε το trailer του δεύτερου επεισοδίου παρακάτω στο Youweekly.gr:

Ο πρώτος αγώνας της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor

Η νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, φαίνεται εκτός από τέλειο μοντέλο να είναι και τέλεια αγωνίστρια μιας και τους έκανε «σκόνη» στο πρώτο αγώνισμα του Survivor 4.

Σε αντίθεση με τον Τριαντάφυλλο, οι Διάσημοι έχουν βρει τον ηγέτη τους στο πρόσωπο της Κάτιας Ταραμπάνκο!

Η νικήτρια του GNTM με το "καλημέρα' απέδειξε πως όντως είναι από τα ισχυρά χαρτιά της ομάδα της, αφού "κατάπιε" την Σοφία Μαργαρίτη και έφτασε εύκολα στη νίκη, βάζοντας προσωρινά την ομάδα της μπροστά στο σκορ με 3-2!

Η Κάτια ήταν αρκετά καλή στην ταχύτητα μέσα στο νερό ενώ και με τον στόχο δεν τα πήγε άσχημα φτάνοντας πολύ εύκολα στη νίκη που έδωσε το προβάδισμα στους νικητές!

Ποια είναι η Κάτια Ταραμπάνκο

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή.

Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει τίτλο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας και φέτος συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ.

Στο SURVIVOR έρχεται για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά για να κερδίσει το έπαθλο… μόνη της!