Survivor spoiler 28/12: Αποχωρεί οικειοθελώς η Έλενα Κρεμλίδου;

Το twitter την καταδίκασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler 28/12: Αποχωρεί οικειοθελώς η Έλενα Κρεμλίδου;

Πρεμιέρα έκανε χθες Κυριακή 27/12 το Survivor 4 με Μαχητές και Διάσημους να μπαίνουν στους στίβους μάχης και να τα βρίσκουν σκούρα, ειδικά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος κυριολεκτικά σερνόταν στην πρώτη δοκιμασία. Ωστόσο, σκούρα τα βρήκε και μια παίκτρια σύμφωνα με το Twitter και φεύγει οικειοθελώς. Ο λόγος για την Έλενα Κρεμλίδου.

Πρόκειται για την 24χρονη από την Θεσσαλονίκη η οποία ήρθε στα 18 της στην Αθήνα για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media και αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000! Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Έχει επίσης, υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader.

Survivor spoiler 28/12

Όπως έχει πει, στο Survivor πήγε για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Ωστόσο, όπως φαίνεται οι συνθήκες αυτές την... νίκησαν, καθώς όπως είδαμε και στο επεισόδιο της πρεμιέρας την επόμενη μέρα του αγωνίσματος ήταν αδιάθετη με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες της να γίνουν έξαλλοι που δεν βοηθούσε.

Το spoiler που έδωσε το Twitter για την αποχώρηση της Κρεμλίδου για το Survivor

Οι χρήστες του Twitter δεν γινόταν να μην σχολιάσουν το φετινό Survivor, αφού βλέπουμε πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πάρα πολύ τα social media. Στο στόχαστρο λοιπόν μπήκε μεταξύ άλλων και η Έλενα Κρεμλίδου και μόλις βγήκε το trailer για το αποψινό 28/12 επεισόδιο τα tweet πήραν "φωτιά".

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η Μαριπόζα - όπως έχει γνωστή - είναι εκείνη που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς δεν αντέχει τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν στο νησί, αφού όπως είδαμε από το πρώτο βράδυ που ξάπλωσαν να κοιμηθούν έπιασε βροχή και δεν είχαν στέγη για να προστατευθούν.

Survivor spoiler 28/12 αποχώρηση Κρεμλίδου